Изборите в Русия приключиха с рекорден резултат за Владимир Путин.

...
Изборите в Русия приключиха с рекорден резултат за Владимир Путин.
Коментари Харесай

Нарушения и хакерски атаки на изборите в Русия

Изборите в Русия завършиха с рекорден резултат за Владимир Путин. Държавният глава бе избран отново за нов 6-годишен мандат. За Путин са дали своят вот 76,66% от участвалите в изборите.

ВИЖТЕ ПРОМЯНАТА В ИМИДЖА НА ПУТИН В СНИМКИ

Същевременно Ксения Собчак, която взе участие в президентската конкуренция от партията "Гражданска самодейност " съобщи, че щабът ѝ е следил за изключително груби нарушавания на изборите за президент и ще подаде тъжби.

Съобщава се за четири-пет фрапантни случая с нелегално вкарване на бюлетини в урните. За Собчак гласоподаваха 1,40% от гласоподавателите.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА РУСКИЯ СЕКСИМВОЛ КСЕНИЯ СОБЧАК В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Избирател от съветския град Омск изяде бюлетината си за гласоподаване на президентския избор в Русия в неделя. Това се вижда на видео, което мъжът самичък снимал в тъмната стаичка, съобщи NOVA.

Друг клип демонстрира по какъв начин член на изборна комисия развява балони пред охранителната камера в помещението, до момента в който тече броенето на бюлетините.

Corrupt as Roger Ver $btc

CCTV shows alleged election violations in Russiahttps://t.co/J93IOGVIg6
— Obi Wan Kryptobi⚡ (@Obi_WanCryptobi) 18 март 2018 година
ЦИК на Русия разгласи рекорден брой задгранични наблюдаващи на президентските избори. "Бяха издадени общо 1 529 акредитационни документи.

Някои краткосрочни наблюдаващи от ОССЕ към този момент са изтеглени и на територията на Руската федерация има 1513 наблюдаващи от 115 страни ", съобщи пред кореспонденти членът на ЦИК Николай Левичев.

Изборите в Русия с предстоящ край, каква е интригата

Добра вест за опозицията в Русия: Путин няма смарт телефон

Russia’s Interior Ministry says cyber attack against vote counting system thwartedhttps://t.co/9bP93wQ0Tr
© Sergei Konkov/TASS pic.twitter.com/6OvG80WXK9
— TASS (@tassagency_en) 18 март 2018 година
Десетки хакерски офанзиви на уеб страниците, които излъчваха гласуването в Русия за президент и на Централната изборна комисия, са били отразени на 18 март.

Според шефа на компанията Михаил Осеевски, всички офанзиви са отразени сполучливо.

"Ние се готвехме за това, че ще има офанзиви против портала за лъчение на видео, против портала на ЦИК. Наистина фиксирахме няколко десетки офанзиви, задоволително съществени ", сподели той в осведомителния център на ЦИК.

"Работата продължава, коства ми се, че през днешния ден направихме голяма крачка напред към основаването на нови цифрови технологии ", добави той.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР