Изборът на този председател на парламента е безизходица. Това заяви политологът

...
Изборът на този председател на парламента е безизходица.
Това заяви политологът
Коментари Харесай

Проф. Румяна Коларова: Кирил Петков прояви простотия


" Изборът на този ръководител на Народното събрание е невъзможност ".

Това съобщи политологът проф. Румяна Коларова пред NOVA NEWS.

" В предходните два Народното събрание партиите освен не направиха държавно управление, само че и не желаеха. Това отвращение беше обвързвано с упованието да се гласоподава от ден на ден за тях, а беше комфортно и за президента. Безотговорно е желанието да не поемаш ангажимент ", сподели още тя.

И посочи, че самочувствието на Кирил Петков, че е време да дадат същински смисъл на думата " национален " за нея е дивотия след парламентаристи като Петър Дертлиев, Стефан Савов и Благовест Сендов.



" Това значи липса на всякаква памет. Тези момчета би трябвало да имат памет. Цялото им потомство няма никакви познания за това, което се е случило преди 15 години в България. Така политика и парламентаризъм не се вършат. а пък ГЕРБ ще наблегнат на финансовите въпроси и успеваемостта на ръководството ", безапелационна е проф. Коларова.

По думите ѝ всяка една от партиите е изпуснала своя миг и времето им отминава.

" По време на ръководството на служебното държавно управление се видя, че те не могат да ръководят. Видни са отрицателните резултати от ръководството му ", счита проф. Коларова. И добавя, че чувството за безизходност сплотява партиите в Народното събрание.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР