Изборът на правилна нощница или пижама е много важен, тъй

...
Изборът на правилна нощница или пижама е много важен, тъй
Коментари Харесай

Как да спим по-добре?

Изборът на вярна нощница или пижама е доста значим, защото в противоположен случай можем да получим нарушавания на съня, написа в. " Дейли мейл ".

Според експертите човешкото тяло се нуждае от избрана температура , с цел да се улесни заспиването . В организма ни би трябвало да се покачат равнищата на мелатонин, което се получава при рухването на температурата ни.

Нормално е малко преди заспиване кръвоносните съдове в ръцете, краката и лицето ни да стартират да губят топлота . Добре е да заспиваме при стайна температура сред 15 и 20 градуса по Целзий, предлага специалистката Мойра Йънг.
 сън Thinkstock/Getty Images

В това отношение е доста значимо каква пижама или нощница ще изберем. Ако те са прекомерно тесни или в случай че са от материя , която спарва, заспиването ще стане мъчно. Това се дължи на прегряването на тялото. Като разследване на това, даже и да заспим, сънят ни няма да бъде първокласен и нескончаем.

Пижамите и нощниците би трябвало да се необятни, да са от лека материя , която по опция да не е изкуствена. Мойра Йънг предлага и да не се увиваме с доста пластове завивки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР