Изборът ми да поема поста на министър на околната среда

...
Изборът ми да поема поста на министър на околната среда
Коментари Харесай

Ревизоро подложил глава, за да спаси кабинета

„ Изборът ми да поема поста на министър на околната среда и водите е предизвикан от угрозата да падне държавното управление ”, разяснява Емил Димитров - Ревизоро, който беше номиниран за поста по време на Коалиционния съвет, извършен тази заран в постройката на Министерския съвет.

Димитров направи конкретизиране, че все още не трябва да се желаят от него ограничения, тъй като към момента кандидатурата му не е гласувана от Народното събрание. По думите му едно, обаче, е несъмнено: че би трябвало да се търси баланс сред ползите на перничани, и тези на бизнеса, тъй като „ в случай че през днешния ден ревем за вода, на следващия ден ще протестираме за работа ".

Мнението на Димитров е, че компании като „ Стомана “-Перник би трябвало да си изградят лични водоизточници.

По време съвещанието на Комисията за битка със сивата стопанска система, на която Димитров е ръководител, участва и икономическият министър Емил Караниколов, който разкри, че до няколко дни държавното управление ще излезе с решение по казуса с водната рецесия в Перник.

„ Случаят с водата в Перник ще откри положителни решения и този бранш ще тръгне напред “, уверен е министърът.

Караниколов заяви, че е в непрекъснат контакт с управлението на пернишката „ Стомана “. Към момента са декларирали, че нямат витална потребност от огромно количество вода от язовир „ Студена “. Договорено е, в случай че настъпи подобен миг, няколко дни преди този момент да заявят желанията си. „ Нека не сътворяваме напрежения, че с изключение на липса на вода, ще има и съкращения “, моли той.

Министърът заяви, че се разисква опция още веднъж да се построи инфраструктурата до язовир „ Пчелина “, само че сега главен приоритет е да се в профил водната рецесия. „ Надявам се, че до 2-3 дни държавното управление ще излезе с съответно решение “, заяви министърът.

„ Емил Димитров е фигура, която ще се оправи, а ресорът е доста тежък и на нас ни би трябвало подобен човек ”, разяснява икономическият министър Емил Караниколов за номинацията на Ревизоро като заместител на Нено Димов.

По отношение на оставката на Нено Димов, Караниколов бе безапелационен, че са в прелестни връзки с него.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР