Избирането на тоалетна хартия, е много широк, вариращ от обикновена

...
Избирането на тоалетна хартия, е много широк, вариращ от обикновена
Коментари Харесай

Ето защо трябва да внимавате с ароматизираната тоалетна хартия

Избирането на тоалетна хартия, е доста необятен, вариращ от елементарна сива до ароматизиран и пъстър вид. Също по този начин доста типове производители употребяват друг вид маркетингови техники, за разбиране на своите консуматори, че продуктите им са най-хубавите.  Ароматът от тоалетната хартия е страховит, когато отидете в банята или тоалетната. Разнася се в цялата стая, създавайки чисто и удобно чувство.

Ароматната тоалетна хартия може да размени освежителите за въздух и аерозолите вид спрей, които биха предизвикали алергични реакции и кожни раздразнения. Това е по едно и също време освежител за въздух и удивителен метод да поглезим нашата кожа. Има доста типове ароматизирана хартия от които можете да изберете, само че дали всички  са еднообразно здравословни избори?
Защо тоалетната хартия е бяла?
Цветната тоалетна хартия в действителност е била съвременна през 50-те години на предишния век. Тоалетната хартия постоянно е била главен детайл в б...
Прочети повече
Докато концепцията за приятна миризма на хартия е страхотна, добавеният неестествен мирис може да аргументи раздразнение и алергични реакции при хора с по-чувствителен вид кожа. Химикалите, употребявани за ароматизиране на хартията, могат да причинят главоболие. В хартията се употребяват разнообразни багрила и аромати и даже дребни количества белина. Поради тази причина  в някои случаи ароматната хартия може да аргументи нежелани реакции и последствия за здравето.

Оцветители в състава на хартията могат да отделят отрови

Цветния вид тоалетна хартия се прави благодарение на изкуствени оцветители, които нервират интимната зона. Много ароматизирани тоалетни хартии са предлагани в разнообразни нюанси от ярки до приглушени лилави, жълти, розови, зелени и сини. Някои неароматизирани сортове също могат да бъдат оцветени. Макар че това може да бъде занимателно и по този начин да прибавим малко цвят към нашата баня, те надалеч не са безвредни. Много неестествен вид оцветители биха имали неподходящи последствия за здравето ни и могат да причинят раздразнение в интимните зони.

Поради този евентуален кожен дразните и тъй като изкуствения вид оцветители биха могли  да влязат през кожата в кръвта ни, най-добре е да се придържаме към матовите видове нюанси на тоалетната хартия.  Химическите багрила, аромати и балсами в хартията биха довели до нарушаване на естествения pH баланс на кожата при контакт с нея, причинявайки раздразнение, зачервяване, обриви, гъбични инфекции. Ако забележите сходен тип реакции след потреблението и, преминете към хипоалергенна версия или версия без прибавен мирис.
Какво са правили хората без тоалетна хартия в предишното?
Комерсиално създадената тоалетна хартия излиза на пазара през 1857 година Какво са правили хората преди този момент обаче? Споделени гъби за по...
Прочети повече
Честото потребление на ароматизирана хартия може да аргументи и вагинални инфекции, защото измененията в pH на околната среда основават условия за размножаване на патогенни бактерии. Ако забележите извънредно вагинално раздразнение, това може да се дължи на честата приложимост на ароматна тоалетна хартия, която е извадила кожата и лигавиците от баланс в тази сензитивна зона. Но не е наложително ароматизирания вид тоалетна хартия да е повода за появилите се недоволства и признаци. Ако страдате от някакъв кожен дискомфорт и  проблем, и се съмнявате за алергична реакция или инфекциозно заболяване е добре да се консултирате с вашия доктор.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР