Иво Сиромахов направи голям шарж с жълтите павета в София

...
Иво Сиромахов направи голям шарж с жълтите павета в София
Коментари Харесай

Иво Сиромахов взриви парламента! Предложението

Иво Сиромахов направи огромен шарж с жълтите павета в София и Народното събрание.

" Докато партиите в Народното събрание се пробват да отстранен дистанциите между тях, начело, пред националното заседание се готви друго унищожаване на фуги. Ето защо приказвам:
-->
Айде отново ремонт на ремонта! Мотото на ГЕРБ: „ Работа, работа, работа ” се трансформира в „ Ремонти на поправки на поправки ”.

Аз персонално не мога да се развеселявам на подобен ремонт, тъй като не се знае, какъв ще е крайният резултат от него.

След първия ремонт, фугите сред паветата станаха 3 пръста. След втория може да са две педи.

От друга страна, какво не ви харесват дупките? Защо постоянно гледаме отрицателната страна? Нега да забележим и изгодите от разрушения паваж. Според мен паветата са подредени стратегически!  Ако някой ден Путин ни нападне, можем да използваме фугите за окопи!

Освен това, в случай че паветата са компактно подредени, по-трудно ще ги вадим, с цел да замерваме депутатите, когато се гаврят с нас.

Тези дупки имат и екологично преимущество. С тяхна помощ ще намалее трафикът в центъра на Софи, тъй като кой ще желае да си троши колата и да сменя окачване по два пъти в месеца. По този метод ще осъществим значима част от проекта за Възстановяване и резистентност. И по-точно главата за понижаване на нездравословните излъчвания.

Има и още едно преимущество. Вече няма да влизат каруци в центъра на София, тъй като коня може да счупи крайник сред паветата.

Може да спечелим и от туристи и по-точно от японски. Чувал съм, че японците обичат да снимат извращения`.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР