Ивелина Чоева – новата жена до Алекандър Кадиев, фигурира в

...
Ивелина Чоева – новата жена до Алекандър Кадиев, фигурира в
Коментари Харесай

Кадиев рекламира свещи на новото си гадже

Ивелина Чоева – новата жена до Алекандър Кадиев, попада в влиятелната ранглиста на списание „ Форбс “ " 30 под 30 " за 2020 година Оказва се, че 23-годишната хубавица от Хасково, чиято персона беше разкрита около ваканцията й с артиста в Доминикана, участва в категорията " Социално предприемачество " със своето съдружие " Помощ за теб ". Мотивацията на " Форбс " за сходна класификация е, че въпросните 30 българи имат всички нужни умения и горят от предпочитание да трансформират света. А Ивелина попада в нея поради основано от нея безплатното мобилно приложение за дами и деца - жертви на домашно принуждение.

" Самата аз не съм била жертва, само че близки приятелки бяха в сходна обстановка. През 2018 се срещнах със статистиката в България и се оказа, че страната ни е в челните места освен в Европа, само че и в света. Започнах да работя с ай ти екипи, които довършиха приложението. В него събрахме информация с помощни центрове, национални незабавни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да създадем нещо потребно. Смятам, а и освен аз, че не се дава задоволително публичност на казуса и не се прави задоволително за неговото разрешаване ", споделя приятелката на Кадиев в особено снимано видео за " Форбс “.

Когато обаче Кадиев се е присъединил в идеята на изгората си, никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март 2020 двамата са застанали прегърнати пред обектива в специфична фотосесия за популяризирането на приложението.

Освен като модел, Ивелина се изявява и като креативна персона – тя създава свещи във формата на женски тела, на които Кадиев направи онлайн реклама наскоро.

Един от най-големите модерно триумфи на Ивелина пък е корицата на стилната библия „ Вог “ в Украйна. 12-те фрагмента за извънредната фотосесия са били осъществени в Париж от световноизвестния маестро на обектива Лукас Пуковец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР