Ивайло Кочанов е открит мъртъв със следи от насилие. Майка

...
Ивайло Кочанов е открит мъртъв със следи от насилие. Майка
Коментари Харесай

Майка намери сина си мъртъв. Търси възмездие

Ивайло Кочанов е открит мъртъв със следи от принуждение. Майка му е уверена, че е ликвидиране.

Затова търси душманина. 

Искра Кочанова изпраща сина си Ивайло за риба на 19 юни. Той потегля към язовир Смирненски в компанията на приятелката си.

" Аз го помолих този път да отиде с другари, да не върви с нея. Защото тя е лицемерен човек ", показа Искра Михайлова - майката на Ивайло.

Няколко дни Ивайло и майка му се чуват по телефона, след което връзката с него прекъсва. На 26 юни Искра получава телефонно позвъняване от сестрата на приятелката на Ивайло, която ѝ оповестява трагичната новина.

" Казва ми: Не знам, май се е удавил. Аз я питах: А ти къде си била. Тя ми вика: В палатката ", описа майката на момчето.

Ивайло е открит мъртъв край язовира с забележими следи от принуждение. Носел безценен златен ланец и няколко дебитни карти, които изчезнали. Дни след случая при Искра почнали да идват вести от банката, че някой пазари онлайн с картите на Ивайло.

" Сумата надминаваше 1500 лв., обаче трябваше да се направи в допълнение следствие за това кой разполага с парите на сина ми ", сподели още майката. 

Близките на мъжа настояват, че той прекомерно доста обичал живота с цел да посегне на своя. 

" Лично моята догадка е, че е имало е битка, Ивайло е бил пребит. Ивайло е бил погубен, не се е удавил ", счита неговият другар Радослав Великов.

Каква е повода за гибелта, ще стане ясно до дни, откакто излезе съдебномедицинската експертиза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР