Ивайло Герасимов, който само преди ден отпадна от седмия сезон

...
Ивайло Герасимов, който само преди ден отпадна от седмия сезон
Коментари Харесай

Зрители се жалват на СЕМ заради Ивайло от Фермата

Ивайло Герасимов, който единствено преди ден отпадна от седмия сезон на " Фермата ", реши да отговори на феновете, които не утвърдиха държанието му в манастирското стопанство. Мъжът, който прекара последната си седмица в шоуто в опити да нервира Ваня, се снима във влог в личен канал в " ЮТюб ".

Във видеото Ивайло прочита част от мненията на почитателите на " Фермата ", като сервира и своя прочит върху написаното. " Моите близки споделиха, че е подобаващ миг да напусна предаването, защото към този момент съм им липсвал много ", показа той пред Петя Дикова по Би Ти Ви.

По време на предаването той се държа по метод, който доста фенове дефинираха като неприемлив. Това докара даже до тъжби в Съвет за електронни медии, написа " Хотнюз ". " Хората не трябва да не помнят, че гледат телевизия. Това е един артикул, който се прави целеустремено, с цел да носи на феновете развлечение. Това, което се случва, е много хиперболизирано и се сортират определени моменти ", разяснява той.
свързани новини8876на 26.11.2021
Ивайло Герасимов не се пробва да се пази и не вижда потребност да го прави. Според него насилието е извънредно във всякаква форма - както против дами, по този начин и против мъже. Тук обаче става въпрос за нещо напълно друго, съгласно него.

" Бих споделил на Ваня, че и двамата допуснахме неточности – от време на време аз по-големи, от време на време тя по-големи. Направихме неща, които не биваше да вършим и в случай че съм я засегнал по някакъв метод, скърбя ", сподели Герасимов. Той призна, че и преди е повишавал звук на жена. Според него няма мъж, който в никакъв случай да не го е правил. Въпреки това като цяло мисли, че е балансиран и в никакъв случай не прекалява.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР