Ивайла Бакалова е била благословена със сън, в който Господ

...
Ивайла Бакалова е била благословена със сън, в който Господ
Коментари Харесай

Бог сочи името за втората дъщеря на Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е била благословена със сън, в който Господ й споделя, че най-сетне ще забременее и втората й щерка ще се споделя Вяра. Това призна тогавашната „ Мис България “ в " Търси се ".

" Неговият глас ми изясни, че ще имаме момиче, ще е крепко и ще сме доста щастливи. Не мога да кажа, че забременяването беше мъчно, а че пътят беше хубав ", откровена е Бакалова, макар че първият опит ин витро е в България, само че не стигат даже до финала му. Тя и предприемачът Веселин Денков, прочут с прякора си Весо Брадата, се насочат към Турция, където се случва божието знамение.  " Няма невъзможни неща. При нас се получи незабавно, тъй като доста вярвахме. Ако Господ е решил, ще имаме и второ дете. Ако е момче, ще го кръстим Виктор ", добави Бакалова, която е майка и на 20-годишната Рая. Първоначално моделката и обичаният й очаквали близнаци, само че последователно се развило единствено едното бебе.
-->
" Първата ни среща беше при започване на века, по-късно не съм я виждал. До нея се изучавам главно на самообладание, мъчно ми е с мъжкия й темперамент. Аз съм по-балансираният и спокоен човек. Вярата ни докара до Вяра. Дълги години ми беше казвано, че не мога да имам деца, само че ето, че не са били прави ", съобщи Денков, който даде първото си публично изявление. Бакалова призна, че Весо Брадата дълго време я упреквал за нейната известност, която довела до неговата гласност, а предприемачът желал персоналният му живот да бъде непокътнат надалеч от медиите. Досега те се разделят съществено два пъти - първо за два месеца, а по-късно за още един.  " Ивчето си събира куфара, а по-късно се връща “, посочи с усмивка Денков. " Винаги съм знаела, че е краткотрайно. Беше ни тежко един без различен ", добави го Бакалова, която от дълго време е дала прошка на татко си, че е израснала без него.Всички участници в шоуто похвали Ивайла и като доста благонадежден астролог – познавала всичко на всички.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР