Иван Бандаловски отново е част от националния отбор на България.

...
Иван Бандаловски отново е част от националния отбор на България.
Коментари Харесай

Хубчев върна Бандата в националния

Иван Бандаловски още веднъж е част от националния тим на България. Защитникът на Берое получи повиквателна след травма на Антон Недялков, който беше в листата на селекционера Петър Хубчев за дебюта в Лигата на нациите. Недялков отпадна заради контузия, осведомиха от БФС. Той стартира като титуляр в последния мач на "орлите " против Дунав (3:1) в неделя и бе сменен в 86-ата мин. от Рафаел Форстър (Браз). Впоследствие се оказа, че юношата на Литекс е получил контузия и изобщо не пътува от Разград до София, където "лъвовете " са на лагер.
32-годишният Бандаловски не беше попадал в националния тим в последните три години. За последно той игра за "А " отбора на България на 6 септември 2015 година при загубата от Италия (0:1) в евроквалификация в Палермо. Той има общо 16 мача за "трикольорите ". Този сезон с екипа на Берое Бандата е изиграл шест мача в Първа лига, в които се е отчел с 4 жълти картона. Заралии пък към този момент са с четирима национали, като в състава са още Мартин Райнов, Борислав Цонев и Александър Цветков. Най-много играчи в националния отбор има ЦСКА-Сф - петима.
Отсъствието на Недялков пък остави Лудогорец без представител в отбора на Хубчев. От година в националния отбор не е викан капитанът на първенците Светослав Дяков.
България дебютира в новия шампионат на УЕФА с посещение на Словения в четвъртък от 21.45 часа, а три дни по-късно представителният ни отбор приема Норвегия на ст. "Васил Левски " от 19.00 ч.
Срещата в Любляна ще бъде ръководена от италианска съдийска бригада. Главен съдия на ст. "Стожице " ще е 37-годишният Давиде Маса. За негови помощници са избрани Филипо Мели и Алберто Тегони. Допълнителни асистенти са Паоло Валери и Микаел Фабри. Четвърти арбитър е Алесандро Костанцо. Делегат на срещата ще е датчанинът Джим Стьерне Хансен.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР