Италия ще създаде правителствена агенция за киберсигурност, за да се

...
Италия ще създаде правителствена агенция за киберсигурност, за да се
Коментари Харесай

Италия създава агенция за киберсигурност заради руската заплаха

Италия ще сътвори държавна организация за киберсигурност, с цел да се бори с хакерските атаки и с цел да може да се оправи с съветската опасност, заяви Франс прес.
Тази организация ще бъде на директно послушание на премиера и в началото ще разполага с 300 чиновници.
 Италианският мафиотски необут Касапина излиза на независимост Италианският мафиотски необут " Касапина " излиза на независимост
Последният бонус за положително държание от 45 дни отвори вратите на пандиза за Джовани Бруска. На 64-годишна възраст индивидът, който натисна...
Необходимостта от на европейско и национално равнище, изключително в подтекста на съветската опасност, бе подчертана от италианския министър председател Марио Драги на срещата на европейските водачи на 25 май в Брюксел.
Националната организация за киберсигурност бе основана в деня, в който Марио Драги организира телефонен диалог с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг преди срещата на върха на НАТО. По време на диалога си Драги и Столтенберг разискаха съдействието сред НАТО и Европейски Съюз.
Основните задания на организацията ще са " и устойчивостта на службите и на главните държавни функционалности от заканите в киберпространството ", " да укрепва сигурността на осведомителните и информационните системи " и " да създава индустриални, софтуерни и научни пълномощия ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР