Италианците показват много диференцирано отношение към ваксините срещу коронавируса, предаде

...
Италианците показват много диференцирано отношение към ваксините срещу коронавируса, предаде
Коментари Харесай

Всеки четвърти италианец няма търпение да се ваксинира

Италианците демонстрират доста диференцирано отношение към имунизациите против ковид, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa), базирайки се на ново изследване на фондация „ Здрава Италия”.

Всеки четвърти италианец няма самообладание да се имунизира, до момента в който срещу имунизациите са 7,5% от жителите на страната. 9,9% изчакват с имунизациите, с цел да съберат повече информация за тях, до момента в който 7,6% биха желали да могат да изберат с коя ваксина да се ваксинират. Хората с разнообразни типове патологии желаят да бъдат имунизирани. Най-благоприятно към имунизациите гледат най-образованите италианци.

Опасността от заразяване също е довела до психически резултати върху потреблението на здравни услуги, защото 63,9% от популацията избира да заобикаля посещаването на лечебни заведения и здравни заведения. Само 13,8% не се опасяват да влязат в медицински заведения. Здравните специалисти са безапелационни, че единствено посредством имунизация популацията на Италия може да излезе от пандемията. В Италия от нейното начало са доказани 3,8 милиона инфекции с COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР