Италианското архитектурно студио De Miranda Associati ще участва в предпроектните

...
Италианското архитектурно студио De Miranda Associati ще участва в предпроектните
Коментари Харесай

Италианското архитектурно студио ще консултира проектирането на мост над Варненското езеро

Италианското архитектурно студио " De Miranda Associati " ще взе участие в предпроектните изследвания за строителството на втори мост през Варненското езеро. Това е споделил през днешния ден основният проектант ан Варна Виктор Бузев.

Според него построяването на новия мост би трябвало да стартира край с. Тополи и да се свързва с автомагистрала " Черно море " край с. Звездица. Така мостът ще обезпечи директно прекосяване от автомагистрала " Хемус " към южното Черноморие без трафикът да минава през централната част на Варна, както сега.

Студиото " De Miranda Associati " е консултантска инженерингова компания, профилирана в проектирането на мостове и мостови структури. Тя е учредена през 1968 година и работи в региона на структурното планиране. Според информацията, поместена на уеб страницата на бюрото, то има капацитета да сътвори главен и обстоен дизайн на извънредно комплицирани уреди. Компанията обезпечава първокласен надзор и инспекция на планове за ветроенергийни паркове, занимава се със сеизмично инженерство и обезпечаване на сигурността на строителни структури.

Портфолиото на компанията включва над 40 мостови структури със комплициран дизайн в Италия, Испания, Бразилия и страни в Северна Африка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР