Италианският шампион Интер има основания да негодува след отпадането си

...
Италианският шампион Интер има основания да негодува след отпадането си
Коментари Харесай

Испански рефер удари спирачка на Интер в гостуването на „Анфийлд“

Италианският първенец Интер има учредения да недоволства след отпадането си от Шампионската лига, макар триумфа над Ливърпул с 0:1 в реванша. Причината е, че испанският рефер Антонио Матеу Лаос пресилено реши да изгони Алексис Санчез единствено минута, откакто гостите поведоха в резултата.

Чилиецът завоюва една противоречива топка в центъра на терена против Фабиньо и направи всичко допустимо, с цел да прибере краката си, въпреки да мина през тези на бразилеца. В резултат Лаос побърза да вдигне втори жълт картон на нападателя и да го прати под душовете, а ВАР не видя задоволително учредения, с цел да посъветва основния арбитър, с цел да премисли решението си. Подобни решения свикнахме през годините да се вземат в интерес на най-големите тимове в Европа и да се подминават, когато касаят директно по-скромните такива.

Ако оставим това настрани, би трябвало да отбележим, че Лаутаро Мартинез вкара гол-красавец единствено минути преди злополучното събитие. Аржентинецът получи пространство за изстрел настрана от дъгата на наказателното поле и прати кълбото с мощен удар в сглобката на вратата зад Алисон.

„ Мърсисайдци “ на собствен ред можеха да се сърдят на ориста, тъй като на два пъти тя прати изстрелите им в гредите.

Генерално видяно Ливърпул и Интер не оправдаха високите упования за качеството на футбола след двете си срещи, само че с оглед капацитета в състава на Юрген Клоп можем да твърдим, че британският гранд изрично е един от огромните любимци за трофея тази година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР