Италианският производител Ламборгини обедини сили с две лаборатории в Масачузетския

...
Италианският производител Ламборгини обедини сили с две лаборатории в Масачузетския
Коментари Харесай

Така ли ще изглежда първото електрическо "Ламборгини"

Италианският производител " Ламборгини " сплоти сили с две лаборатории в Масачузетския софтуерен институт, с цел да направи един вероятен модел, който да е първият на ток за марката. Моделът е кръстен " Ламборгини Терцо Миленио " (Lamborghini of the Terzo Millennio) и има упоритостта, че показва дизайн и технологии от бъдещето..

По плана се работи от една година. Революционните решения в колата стартират от това за предпазване на енергият, като вместо акумулатори се употребяват супер кондензатори.
 Така ли ще наподобява първото електрическо
© Ламборгини

Промяна има и във връзка с употребяваните материали за купето на автомобила, което е направено от ново потомство въглеродни нишки. Любопитното в тази ситуация е, че действително цялата конструкция на колата ще се употребява и за предпазване на сила, която да се употребява за задвижването й

Не по-малко забавна е опцията на новаторският материал да се самовъзстановява след одрасквания и леки удари. Що се отнася до задвижването, всяко колело на " Ламборгини Терцо Миленио " употребява електромотор.
 Така ли ще наподобява първото електрическо
© Ламборгини

Разбира се, моделът има и самостоятелен режим на шофиране, в това число и на писта, като лидерът може да преживее една съвършена обиколка на " Имола ", да кажем, преди да се опита да е оптимално бърз и самичък. Има и опция да кара зад виртуален автомобил, който разказва оптимално точно всеки завой.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР