Италианските грандове Милан и Интер преди известно време официално обявиха

...
Италианските грандове Милан и Интер преди известно време официално обявиха
Коментари Харесай

Кметът на Милано разясни каква е ситуацията около новия стадион на Интер

Италианските грандове Милан и Интер преди известно време публично оповестиха желанието си да построят нов стадион, който да размени именития "Джузепе Меаца ", който е употребен и от двата клуба. Оттогава насам обаче съвсем не са подхванати значими стъпки към построяването на новото оборудване.

Днес кметът на Милано Джузепе Сала призна, че една от главните аргументи за това е несигурността към притежателите на Интер.

"Докато Интер не обясни корпоративната си обстановка, няма да можем да продължи с този порект. Следователно ние ще прекратим разговора с клубовете, до момента в който не се обясни обстановката. Не можем да оставим толкоз значим план в ръцете на клуб, който няма изясненост за своето бъдеще. Не бива да си мислим, че този план ще включва само построяването на стадион. От една страна той ще е за самото оборудване, а от друга - за обновяването на зоната към него. Цялата работа по него ще отнеме пет-шест години. Интер би трябвало да ни даде уверения за бъдещето си като клуб. Дотогава няма да има диалози по тази тематика ", съобщи Сала по време на събитие, в което взе участие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР