Италиански съд потвърди окончателната присъда на италианската кинолегенда Орнела Мути,

...
Италиански съд потвърди окончателната присъда на италианската кинолегенда Орнела Мути,
Коментари Харесай

Окончателно осъдиха Орнела Мути за измама

Италиански съд удостовери окончателната присъда на италианската кинолегенда Орнела Мути, която се чака скоро да дойде в България. Тя беше наказана поради подправена здравна записка, оправдаваща отсъствието й от театрална режисура и вместо това е участвала на благотворителна вечеря в Санкт Петербург.
Съдът удостовери решението на апелативния съд от 2017 година за италианската кино звезда, която получи условна присъда от шест месеца затвор и санкция от 500 евро за машинация, осведоми БГНЕС.
Актрисата се опита да оспори решението на съда, който тогава постанови, че е излъгала, че е болна и е отменила шоуто в „ Teatro Verdi „ в Порденоне през 2010 година Въпреки предписанието на лекаря, че актрисата би трябвало да почива пет дни й не разрешава да употребява гласа си, тя е участвала на благотворително събитие в Санкт Петербург дружно с Кевин Костнър, както разкриха по-късно фотографи.
Първоинстанционният съд осъди Мути на 8 месеца затвор и санкция от 600 евро през 2015 година, което тя оспори с условен триумф през 2017 година
Въпреки това беше постановено, че присъдата може да бъде спряна, в случай че на тогавашният шеф на Мути бъдат изплатени 30 000 евро отплата.
Както показва италианското издание „ Corriere Della Sera ”, Мути може да се опита да заплати тази четирицифрена сума и в последна сметка да избегне пандиза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР