Италиански фермери протестираха в центъра на Рим в четвъртък, за

...
Италиански фермери протестираха в центъра на Рим в четвъртък, за
Коментари Харесай

Фермери протестираха и в Италия

Италиански фермери стачкуваха в центъра на Рим в четвъртък, с цел да призоват премиера Джорджа Мелони да им предложи повече помощ и да блокира политиките на Европейския съюз (ЕС), които считат за нездравословни, оповестява " Ройтерс ".

Земеделските производители са основни гласоподаватели за дясната коалиция на Мелони, която има тясна връзка с главното секторно лоби Coldiretti. Но актуалните митинги се водят от по-малки групи без сходни връзки.

Втори митинг се организира по-късно денем покрай античната римска сцена на циркус Максимус, в който също участваха редица трактористи.

След предходни демонстрации  държавното управление се съгласи да вкара отчасти още веднъж данъчни облекчения, които бяха анулирани за 2024 година

Според план за корекция, забелязан от " Ройтерс ", който би трябвало да бъде утвърден от Народното събрание, приходите от земя до 10 000 евро ще бъдат освободени от налози и ще има 50% отстъпка до 15 000 евро.
 Полските фермери възнамеряват
Полските фермери възнамеряват " цялостна обсада " на украинската граница на 20 февруари

Те не престават да стачкуват против евтиния импорт на храни от Украйна

Припомняме, че   в това число в Полша, Франция и Германия, с цел да стачкуват против ниските цени на продукцията, растящите разноски, евтиния импорт и рестриктивните мерки от ограниченията на Европейски Съюз против изменението на климата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР