Италианската полиция извърши мащабна операция в 15 региона срещу лица,

...
Италианската полиция извърши мащабна операция в 15 региона срещу лица,
Коментари Харесай

Мащабна операция срещу детската порнография в Италия

Италианската полиция извърши огромна интервенция в 15 района против лица, обвинени, че са забъркани в детска порнография, съобщи ДПА.

Според информационната организация АНСА осъществени са обиски против към 50 обвинени на възраст сред 19 и 55 години, както и минимум три ареста. Един обвинен е арестуван под стража за непрекъснато.

Разследващите, чиито дейности се координират от управляващите в Торино, проверяват владеене и продан на детска порнография. Има и следствие за полово принуждение против малолетни.

Материалите по друго, известно още отпреди това дело, са помогнали на способените органи да засекат по-голямата мрежа, показва АНСА.

Според информацията в медиите проверяващите разполагат с ужасяващи фотоси на насилвани деца. Твърди се, че със снимковия материал е имало и интернационален продан посредством интернет платформи.

Спипаха 8-годишни за разпространяване на нецензурен видеа в интернет

В следствието си против онлайн мрежата, което е траяло месеци, италианското правораздаване е работило взаимно с канадския Национален център за противопоставяне на половата употреба на деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР