Италианската Финансова гвардия откри сред получателите на държавни помощи за

...
Италианската Финансова гвардия откри сред получателите на държавни помощи за
Коментари Харесай

Мафиоти взимат помощи за бедни

Италианската Финансова армия откри измежду получателите на държавни помощи за небогати в южната област Калабрия 101 членове на локалната мафия ндрангета, съобщи ТАСС.

Схемите за машинация са разкрити при следствие на силовата конструкция към икономическото министерство в Реджо ди Калабрия, прецизира онлайн изданието "РАИ нюз 24 " в днешното си известие, представено от съветската организация.

Помощите са отпуснати от Националния институт за обществено обезпечаване по искане на упоменатите жители, свързани с мафиотската активност в пристанище Джоя Тауро или членуващи в мафиотски кланове.

Прокуратурата е наредила да бъдат конфискувани от тях над 500 000 евро. Разследването е икономисало на страната още съвсем половин милион.

Трагедия в Италия! Дете издъхна, заклещено в резервоар за даряване на облекла

Преди повече от година тогавашното италианско държавно управление на партиите "Лига " и Движение "Пет звезди " утвърди самодейността на придвижването за погашение на минимални обществени помощи на безработни и безимотни жители. Молбите се подават до Националния институт за обществено обезпечаване, съпроводени със съответните документи. Нуждаещите се получават месечно от 780 до 2000 евро съгласно броя членове на фамилията и се задължават до две години да си намерят работа.

Предоставянето на погрешни данни се санкционира, само че Финансовата армия разкрива голям брой мошеници, които да вземем за пример работят, само че получават заплатата си на ръка. Навремето управляващите обявиха, че плануват такива помощи да получат към 5 милиона души (1,3 милиона фамилии в Италия).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР