Италианската аукционна къща Sant'Agostino“ съобщи, че на следващия си търг

...
Италианската аукционна къща Sant'Agostino“ съобщи, че на следващия си търг
Коментари Харесай

Италианска аукционна къща ще проведе първото наддаване с биткойни


Италианската аукционна къща „ Sant'Agostino “ заяви, че на идващия си търг участниците ще имат опция да наддават с биткойни. Това ще е първият сходен аукцион, на който заплащането с криптовалута ще бъде позволено.

В изказването се показва, че при започване на идната седмица към 600 италиански и задгранични предмета, най-много мебели, ще бъдат изложени на търг и „ биткойни ще бъдат одобрявани като възнаграждение “.

Криптовалутата ще може да се употребява и на идващия аукцион в края на ноември, който ще включва картини, бижута и часовници.

В момента биткойноте на доста места не се одобряват като надеждна валута поради неналичието на страна, централна банка или хазна, която да я издава, макар че използването й непрекъснато нараства.

Тя се търгува посредством така наречен блокчейн технология, която разрешава общественото предпазване на елементи за преводи, в това число и информация, която разпознават нейния покупател и продавач.

От основаването на биткойните през 2009 година цената им по отношение на обичайните валути непрекъснато нараства, макар че има и интервали на спадове. Миналата седмица за първи път беше премината границата от 5000 $, откакто при започване на годината биткойните се търгуваха за 966 $. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР