IT специалистите винаги са били свързвани с това, че прекарват

...
IT специалистите винаги са били свързвани с това, че прекарват
Коментари Харесай

Бягаща пътечка под бюрото – новият хит при IT специалистите

IT експертите постоянно са били свързвани с това, че прекарват прекалено много време на бюро пред своя компютър. През последните две години тази наклонност се ускори, тъй като мнозина от тях вършат това от домовете си. По този метод придвижването им става още по-малко. Други специалности изпитват същите проблеми, само че евентуално поради любовта си към джаджите, точно от IT експертите идва новата мода – бягаща пътечка, ситуирана под работното бюро.

Според експерти този тип фитнес уреди могат да трансформират обстановката към положително. Това важи най-много в случаите на композиция с известните към този момент ортопедични бюра, чиято височина се трансформира, тъй че денем човек да може да трансформира позата си и даже да работи без стол. В мрежата към този момент се оферират от ден на ден бягащи пътечки от този вид. Специално основани без дръжки и безусловно равни, те са лесни за предпазване, изискват доста малко място за потребление и бързо се настройват и прибират.

Специалисти пресмятат, че в случай че човек употребява пътеката постоянно, то тя може да размени съвсем изцяло потребността от всекидневен спорт. Така всеки, работещ на бюро, може да прави от 150 до 300 минути извършения с умерена активност на седмица. Според изследване от 2014 година в The Lancet, извървяването на спомагателни 2000 стъпки дневно (само към 20 минути бързо ходене) може да понижи риска от сърдечно-съдови проблеми с 10% и да понижи риска от проблеми с кръвната захар с 25 %.

Всичко това прави разполагането на бягаща пътечка под бюрото и потреблението ѝ по време на работа с потвърдена изгода. Стига занятието на човек да го разрешава, това не е неприятен метод да се поддържа въпреки всичко някаква физическа интензивност.

A тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР