Историята с българската връзка в набедения за преносител на взривовете

...
Историята с българската връзка в набедения за преносител на взривовете
Коментари Харесай

Момчил Петров: Путин удря по САЩ и НАТО с българската връзка

Историята с " българската връзка " в набедения за преносител на гърмежите на Керченския мост камион, мощно припомня историята със прекъсването на газовите доставки тази година.

Това разяснява във " Facebook " Пламен Петров.

Търси се най-слабото звено в европейската и атлантическа коалиция в поддръжка на Украйна. Обвинявайки България в съучастничество, стратезите на Кремъл от една страна целят да основат вътрешна дестабилизация в Българското общество, като най-нестабилно в съюзническия блок. Гледайте от през днешния ден реакциите на Копейкин (всички права запазени), Дачков, Чуков, Иво Христов, гледайте какви посетители ще преминат през коментарните студия.
Русия на процедура изчерпа всички вероятни реакции и остава нуклеарният шантаж.
За задачата би трябвало законен мотив и вменяване на виновност, с цел да е оправдана опасността. Ще последват други истории в които ще се окажат " забъркани " и други европейски страни.

Защо Русия има потребност от специфични мотиви и обвинявания? Защото не върви да кажат " но запада достави оръжия на украинците, с цел да не се бият с голи ръце и ни набиха ". Трябват заприказва, " терористични актове ", злокобни и злокобни неща.

Не на последно място, играта с изключение на за публичното мнение в Русия, с изключение на за дестабилизиране на европейските страни е и за Китай и Индия. Трябва безапелационен мотив, който да оправдае шантажа.

Изглежда като безразсъден проект, само че до този миг Русия не извади нито един рационален проект. Този е също толкоз слабоумен и ще се провали по същия метод. Светът ще бъде обединен против опитите на Русия за нуклеарен шантаж. Използването на нуклеарно оръжие ще трансформира Русия в законна плячка и съветското управление няма да има друга вероятност с изключение на безмилостното гонене до самоубийства и интернационалните трибунали.
И по този начин, най-хубавият отговор на новата порция кремълски нелепости е презрителното игнориране.
И заключения, верни заключения. България не си спести нищо, играейки мек сътрудник на Русия в този спор. Привържениците на това държание - Радев, Янев, Каракачанов и всички които им припяваха, следва да бъдат ясно посочени като несъответстващи политици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР