Историите за любов и силни взаимоотношения в животинския свят няма

...
Историите за любов и силни взаимоотношения в животинския свят няма
Коментари Харесай

Лъвовете, които бяха неразделни и умряха заедно

Историите за обич и мощни взаимоотношения в животинския свят няма по какъв начин да ни оставят безчувствени, даже да са просто художествена небивалица в някой филм. А когато са реалност, ни трогват от сърце.

Когато тази на двата африкански лъва Хуберт и Калиса, които населяват зоопарка в Лос Анджелис до преклонната възраст от 21 години. По принцип, продължителността на живота им е сред 14 и 17 години, когато живеят не в естествената си среда. А с времето болежките им стават от ден на ден, което намалява доста качеството им на живот.

Затова управата на зоопарка взима сложното решение да ги приспи по едно и също време, с цел да не се постанова на някой от тях да живее без другия .
 Снимка 490843

Подобен сюжет е бил невъобразим, тъй като останалият самичък най-вероятно ще почине от разрушено сърце. Най-интересното е, че лъвът има 10 наследника, само че нито един от тях не е от лъвицата, с която бе, до момента в който гибелта ги раздели.
 Снимка 490846

Хуберт и Калиса бяха " харизматична двойка " постоянно неразделни и в непосредствена непосредственост един до различен повече от 10 години.
 Снимка 490845

Двамата даже бяха лица на рекламна акция на зоопарка по случай Свети Валентин. А тяхната мощна връзка ще се помни дълго от всички, които са имали опция да станат нейни очевидци, предава CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР