Историческият реванш на финала за Купа Либартадорес между Ривър Плейт

...
Историческият реванш на финала за Купа Либартадорес между Ривър Плейт
Коментари Харесай

Ривър и Бока няма да играят в Аржентина, ако изобщо играят

Историческият реванш на финала за Купа Либартадорес сред Ривър Плейт и Бока Хуниорс сигурно няма да се играе в Аржентина. Такива са последните информации от Парагвай, където сега се организира среща на управителния орган на южноамериканския футбол КОМНЕБОЛ, на която участват и президентите на двата клуба.

Желанието на централата е срещата да се организира на 9 декември в столицата на Парагвай Асунсион. Стадионът, който се спряга за хазаин на по този начин чаканото събитие, се споделя " Естадио Дефенсорес дел Чако ", чийто потенциал е 42 000. Тази информация обаче към момента не е доказана публично.

Другите сведения от Парагвай са, че от Бока Хуниорс към момента упорстват, че този дуел не би трябвало да се състои и Ривър Плейт би трябвало да бъде дисквалифициран от шампионата.

Реваншът трябваше да се състои на 24 ноември на " Монументал ", само че бе отсрочен, откакто рейсът с играчите на Бока бе атакуван от почитатели на Ривър, а капитанът Пабло Перес получи пострадване на окото си. Първоначално срещата бе отсрочена за 24 часа, само че в неделя се взе решение, че тя не може да бъде извършена при естествения условия.

В първия дуел, който се игра на " Бомбонера ", Бока и Ривър направиха зрелищно 2:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР