Истински филм на ужасите е историята от софийското село Лозен.

...
Истински филм на ужасите е историята от софийското село Лозен.
Коментари Харесай

Първи снимки на Яна и Иво. Ето какво направил Чавдар преди да ги убие

Истински филм на ужасите е историята от софийското село Лозен. Преди да простреля двете си жертви – Яна и Иво, Чавдар Бояджиев си купил суши и дюнери. Наял се и невъзмутимо направил кървавите престъления, написа Труд бг.

-->


Според психолози този факт сочи, че причинителят не е имал схващане какво е да погубиш човек, за него то е сведено до физиологичен развой и демонстрира цялостното загърбване на всевъзможни публични правила, полезности и права на другите, най-важното от които е правото на живот.

Затова неслучайно е желал да избяга в Русия и да се включи като доброволец във войната в Украйна, с цел да избива мъже, дами и деца - войната е най-хубавата реализация на всеобщите убийци като старателни реализатори и на най-нечовешките диктаторски заповеди.3

4-годишният татуиран палач бе арестуван и призна за двете си последни жертви, както и че съзнателно, а не несъзнателно преди година и 3 месеца е удушил своя другарка.

Какво е предизвикало убийствата? В дъното са секс и пари.



Преди към 2 месеца Яна помолила Чавдар да я включи в уебсайт за девойки и дами онлайн, с цел да печели от гледания в интернет. Единственото изискване било уеб сайтът да е недосегаем за България, като се разбрали Чавдар да я снима с телефона си по какъв начин вършат секс. Сеансите ставали в автомобила на мъжа в полетата край Лозен и Нови хан.

Към 3 август Чавдар към този момент имал да дава към 1000 лв. на момичето и се уговорили това да стане след следващата им среща. Към 21 ч той я взел от работата ѝ в столичен мол, купил суши, с което вечеряли в колата.

След секса Яна му споделила, че към този момент дългът му е двойно по-голям - 2000 лв. и избухнал спор дали е толкоз. Мъжът извадил револвер и прострелял Яна с три патрона.

Убиецът му споделил, че желае да му върне дълга си от 10 000 лв., парите са от наркосделка и са оставени в тайник край мотел Църна маца. Предложил му да идат дружно да ги вземат и Иво се съгласил.

Когато пристигнали на измисленото място, Чавдар признал на Иво, че преди към 4 часа е умъртвил Яна и му желае нов заем от 15 000 лева, с които да избяга от Турция и оттова в Русия, където да се запише като доброволец във войната в Украйна.

Иво отказал и това му коствало живота. Чавдар го прострелял един път, взел му портфейла с 600 лв., телефона му и почнал да го кара да си каже пин кода на банковата карта и паролата за банкиране, само че Иво още веднъж отказал и с няколко патрона убиецът го довършил.

При ареста, у Чавдар Бояджиев са открити военен револвер с пълнител, кутия с патрони и банковата карта на Иво. Заключението на балистичното проучване е, че откритите проектили и гилзи, открити на мястото на убийствата, са изстреляни от планове револвер.

В дома на задържания са открити облекла и обувки с останки от кръв.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР