Истински Аполон, любител на хубави каки и талантлив актьор. Това

...
Истински Аполон, любител на хубави каки и талантлив актьор. Това
Коментари Харесай

Вижте кой хубавец сменя Сашо Кадиев в Преди обед на бТВ

Истински Аполон, фен на хубави каки и надарен артист. Това е Петър Дочев, заместникът на Сашо Кадиев в „ Преди обед “ на бТВ. Актьорът от Младежкия спектакъл ще води предаването от септември, заяви „ Марица “.

Красавецът е именуван Аполон поради якото тяло. Прочу се предходната година със серия голи фотография с кака си Койна Русева. Петър, който играе в сериала „ Пътят на достойнството “, се съблече поради реклама на фешън марка.

Всъщност, от две години мачото е гадже с фамозната актриса Ирмена Чичикова. Пловдивчанката е със 7 лета по-възрастна от Дочев. Самият Петър обаче постоянно е казвал, че в никакъв случай не е гледал на възрастта като на фактор в една връзка.

Преди време звездата разкри, че два пъти е преживявал кошмара да бъде заплашван с нож. Първия път буен водач му опрял макетен нож в гърлото. Петър карал, когато въпросният псевдо мачо го засякъл. Атлетичният чаровник му посочил с ръка, че е вманиачен. Тогава оня му засякъл колата и го изкарал на открито. Опрял му нож на гърлото, като се похвалил, че постоянно прави по този начин, в случай че му се заядат. Дори бил лежал на топло поради закани от сходен жанр.

Все отново Дочев съумял да го успокои, като разкрил кой е и даже съумял да го предложения на идващото се зрелище в театъра. И за негово удивление въпросният пехливанин пристигнал, разкри за конфузната преживелица той тъкмо в „ Преди обед “.

Друг път Петър дружно с негов сътрудник станали очевидци на нечовечен сюжет. На улицата гамен биел жена, като размахвал нож пред лицето й. Двамата се намесили и я отървали от юмруците на изрода. Успели да извикат и ченгетата, които го закопчали.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР