Истината е, че колкото по-възрастни ставаме, толкова по-ясно осъзнаваме колко

...
Истината е, че колкото по-възрастни ставаме, толкова по-ясно осъзнаваме колко
Коментари Харесай

Любовта, която давате на другите, не е признак на слабост, а символ на сила

Истината е, че колкото по-възрастни ставаме, толкоз по-ясно осъзнаваме какъв брой е нечовечен този свят. Сърцето ви ще се счупи доста пъти - тъкмо толкоз, колкото и ще са неуспехите, разочарованията и сбогуванията в живота ви. И, колкото и тривиално да звучи, с цел да се спасите, би трябвало да станете собствен воин.

Светът ще ви раздра на части, ще се счупи и ще вземе най-хубавото, което е във вас, до момента в който не започнете да усещате, че вие сте по-силни от всичко. Но ето нещо доста значимо... Няма да кажа, че би трябвало да се държите или да бъдете мощни всякога, когато светът ви смачка. Няма да разхубавявам събитията и да ви давам обещание, че скоро всичко ще бъде наред, тъй като не знам дали това ще се случи. Не мога да знам по какъв начин вярно да живеете живота си.

Тежестта, която носите, може да остане на раменете ви до на следващия ден, до идната седмица или може би до идната година. И може би на следващия ден ще станете най-щастливият човек на Земята.

Но ще ви кажа това: Каквото и да ви се случи в този свят, постоянно оставайте този, който не се опасява да обича.

Бъдете този, който обича повече, който постоянно е подготвен да подаде ръка за помощ.

Бъдете този, който не се опасява да бъде уязвим. Който има смелостта да изиска помощ, в случай че има потребност от някой, който ще поеме част от тежестта. Бъдете този, който не се срами да се усеща строшен. Който разпознава и приема, че всички имаме потребност от време, с цел да бъдем изцелени - и това е обикновено.

Бъдете мощни и с достолепие приемете тъгата, когато ви стане доста мъчно. Бъдете задоволително смели, с цел да усетите и приемете всяка част от страстите си. Това ви прави същински човек. Бъдете този, който в никакъв случай не осъжда нито своите лични, нито непознатите страсти. Позволете си да почувствате всичко!

Бъдете този, който постоянно обича от все сърце и който в това време не трансформира живота на обичания човек в затвор. Този, който обича повече, само че постоянно пуска хората до себе си, в случай че усети, че е пристигнало време да се разделят.

Бъдете този, който има вяра, че огромната обич, която давате на други хора, несъмнено ще се върне при вас. Вярвайте, че хората, които са предопределени да бъдат в близост, постоянно ще намерят път към вас. Бъдете този, който постоянно дава най-хубавото от себе си, на всички, които обича.

Бъдете този, който обича повече, даже да ви се коства рисково и рисковано. Бъдете задоволително смели, с цел да приемете неуспеха и загубата.

И най-важното, бъдете този, който постоянно прости. Светът се нуждае от хора като вас.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР