Един ден ще разберете какво е щастието. Един ден ще

...
Един ден ще разберете какво е щастието. Един ден ще
Коментари Харесай

Най-хубавото нещо на света е да обичаш и да бъдеш обичан

Един ден ще разберете какво е щастието. Един ден ще ви се случи най-хубавото нещо на този свят- ще обичате и ще бъдете обичани!

Колкото и да сте тъжни и да ви боли в този миг, щастието сигурно ще пристигна. В живота ви ще се появи човек, който изцяло ще завърти всичко на 180 градуса. Той ще ви разкрие най-съкровената загадка на Земята - какво е любовта.

Ще се срещнете с очите му и незабавно ще разберете всичко. Без думи. Ще харесате всяка нотка на тази мелодия. Мелодия на вашата обич...

Тази мелодия ще ви помогне да почувствате нещо, което в никакъв случай не сте изпитвали до момента. Ще разберете, че сте на верния път, че точно той е единственият...

Този, в който в никакъв случай няма да се съмнявате. Този, до който ще се чувствате умерено и ярко.

Всичките ви страхове ще към този момент ще останат в предишното. Всичко ще придобие нов смисъл. Ще откриете нов свят.

Един ден ще го срещнете. Човекът, който ще ви помогне да разберете както тъкмо сте търсили през целия си живот и за какво е трябвало да извървите трънливия път към вашата среща... Отсега нататък ще повярвате в ориста.

След като всички ваши минали неточности и провали ще се стопят като пушек. Ще си припомните минали връзки като от дълго време гледан и пропуснат филм.

Ще престанете да тъжите за предишното, тъй като ще бъдете бясно влюбени. Това е любовта, която в никакъв случай не сте познавали до момента. И ще разберете, че в никакъв случай до момента не сте обичали същински.

Един ден ще го срещнете. Този, който ще приемете неотложно и окончателно.

Ще погледнете в очите му и ще почувствате по какъв начин растете. Разбира се, ще имате и сложни моменти. Понякога ще имате различия, спорове, само че най-после постоянно ще се прегърнете, без значение кой е бил прав и кой не. Защото любовта прости. Тя е нежна, тиха и в никакъв случай не съди!

Ще разберете, че любовта не е единствено пристрастеност и луди моменти, тя е доверие, поддръжка, грижа. И тъкмо това ще ви донесе този човек- същински чувства!

Един ден ще го срещнете. Този, който е бил съдбоносен за вас от ориста.

Този, който постоянно ще остане близо, без значение какъв брой е мъчно!

Този, който ще ви покаже какво е същинска обич!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР