Запомнете от мен - не е толкова лошо, ако ви

...
Запомнете от мен - не е толкова лошо, ако ви
Коментари Харесай

До човека, който ще ме обича, дори и с разбитото ми сърце

Запомнете от мен - не е толкоз неприятно, в случай че ви разбият сърцето. След известно време свиквате с това. Първо се сриваш, само че след това разбираш, че би трябвало да продължиш напред и да бъдеш мощен

Това съм аз, тъй че, апелирам те, спести ни време и не се опитвай да ме поправиш.

Не се опитвай да заличиш предишното ми, тъй като аз съм единственият човек, който може да го направи. Изтрих колкото се може повече болежка. Станах по-силна от всеки път. Но постоянно ще бъда малко разрушена....

Винаги съм давала най-хубавото от себе си, на фамилията си, на приятелите си, на хората, които обичах. Влязох във вътрешността и заложих доста в огромната игра със сърцето си. И когато залагате доста, би трябвало да сте подготвени да загубите доста. Това се случи с мен. Аз дадох сърцето си и в подмяна го разрушиха на дребни части.

Това, което се пробвам да кажа е, че избрах още веднъж да бъда смела и избрах да те обичам. Казвам, че постоянно ще се боря с предишното си, когато се пробва да застане сред нас. Но ще би трябвало да бъдеш толерантен с мен.

Разбери, когато се счупих, молех се да бъда някой друг човек. Плаках и обезверено желаех да не съм това, което съм. Просто желаех болката да отмине. В последна сметка болката ме трансформира в индивида, който съм през днешния ден. Научих доста от нея, откакто съумях да заглуша болката и да се съсредоточа върху ученето и в последна сметка всичко имаше смисъл.

Най-красивият урок, който научих, откакто се счупих, е, че в действителност можеш да обичаш, колкото и да си разрушен. Мога да вардя любовта толкоз мощно и чувствам всичко с тръпка три пъти по-голяма.

В началото не знаех по какъв начин да си върна сърцето и нямах визия дали в миналото ще мога да обичам още веднъж. И тогава някой ми сподели, че не мога да разреша на неприятните неща, които ми се случиха, да ме дефинират или да дефинират бъдещето ми. Каза ми още, че имам доста повече власт над бъдещето си, в сравнение с предишното си. И взех решение да възприема това.

Научих по какъв начин да закърпя сърцето си и макар че към момента можете да видите пукнатините, аз съм подготвена за новата глава от моя живот.

Заради пукнатините, които остават, тъй като към момента съм малко разрушена, знай, че няма да бъда съвършена. Любовта ми ще бъде предизвикателство и цялостна с възходи и падения, а от време на време може даже да се запиташ дали си заслужавам. Но в случай че се научиш да пренебрегваш несъвършенствата ми, давам обещание ти, ще извървим пътя на живота си дружно.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР