Испанският производител SEAT обяви, че компанията поставя начало на електрическата си офанзива

...
Испанският производител SEAT обяви, че
компанията поставя начало на
електрическата си офанзива
Коментари Харесай

SEAT поставя началото на електрическата си офанзива с Mii Electric

Испанският производител SEAT разгласи, че компанията слага начало на електрическата си атака с първата си изцяло електрическа всеобща кола Mii Electric.

Електромобилът ще бъде показан в Осло по време на пилотното издание на тематичната обиколка SEAT on Tour, като ще си прави компания с най-новото от продуктовите гами на SEAT и CUPRA, в това число CUPRA Formentor и футуристичната концептуална разработка el-Born. Обиколката ще стартира в Осло, след което ще премине през Ливърпул, Париж и Милано.

От SEAT споделят, че Mii Electric ще бъде лансиран на европейския пазар до края на тази година и ще се трансформира в един от най-достъпните електрически автомобили на пазара. Предварителните продажби на електромобила се чака да стартират през септември.

е оборудван с високотехнологична система за автономно управление и съгласуваност, специфичната му батерия може да бъде презаредена до 80% за 47 минути, а свободният му пробег е до 420 километра. Серийната версия на колата е разработена в Барселона, а производството й ще се прави в Германия от идната година, като испанската марка ще стане втората в портфолиото на VW Group, която ще стартира на пазара напълно електромобил, използващ MEB платформата.

CUPRA Formentor е първата кола на марката, разработена напълно за нея, като интегрира най-новите технологии, за да предложи неповторимо преживяване от управлението, в композиция с динамична зареждаема (plug-in) задвижваща система.

С впечатляващ първокласен, само че и спортен интериор и двуцветно осъществяване на екстериор, задвижващата система на е с мощ от 245 конски сили, предавателната кутия е роботизирана, а в чист електрически режим хибридът може да измине до 50 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР