Испанският гранд Реал (Мадрид) излезе с официална позиция относно тиражираната

...
Испанският гранд Реал (Мадрид) излезе с официална позиция относно тиражираната
Коментари Харесай

Перес каза дали Реал Мадрид ще се премести в английската Висша лига

Испанският гранд Реал (Мадрид) излезе с публична позиция по отношение на тиражираната от „ Мундо Депортиво “ сензационна информация, че „ белият балет “ възнамерява да напусне Примера дивисион и да се реалокира в шампионата на друго страна.

Изданието твърди, че президентът на Кралския клуб Флорентино Перес изследва опцията Реал (Мадрид) да заиграе в британската Висша лига, а аварийни разновидности са италианската Серия „ А “ и немската Бундеслига.

„ Предвид информацията, оповестена през днешния ден от вестник „ Мундо Депортиво “, в която се твърди, че нашият клуб изследва опциите за овакантяване на Примера дивисион, Реал (Мадрид) акцентира, че това е изцяло погрешно, неуместно и невероятно “, написа в формалното известия на уеб страницата на клуба.

Въпреки безапелационната позиция, изявена в декларацията, мнозина се съмняват в нейната 100-процентова откровеност. Все отново Реал (Мадрид) и други европейски грандове твърдяха, че не възнамеряват разединение от Шампионската лига, само че на 18 април 2021 година формалното оповестиха основаването на личната си Европейска Суперлига.

Специалисти незабавно откриха и причина, пречеща на „ белия балет “ да се реалокира във Висшата лига. Сериозна бариера е осъщественият при започване на годината Брекзит. Британското овакантяване на Европейския съюз значи, че в британското състезание няма да може да вземат участие небритански клубове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР