Испанските власти са прекратили разследването по аферата Бареслонагейт. Това заявява

...
Испанските власти са прекратили разследването по аферата Бареслонагейт. Това заявява
Коментари Харесай

Съпругът на Борислава Йовчева: Разследването Барселонагейт е прекратено

Испанските управляващи са прекратили следствието по аферата " Бареслонагейт ". Това декларира в писмо до Българска телеграфна агенция предприемачът Йордан Христов, брачен партньор на някогашната манекенка Борислава Йовчева. Той твърди, че нито на него, нито на някои от упоменатите в медиите хора са били повдигани обвинявания.

" На 06 юли 2021 година получих формален документ (Legal Statement) от моите юристи в Испания, с който ме уведомяват, че така наречен случай „ Барселонагейт " е изцяло преустановен и архивиран с публично Постановление (Decreto Fiscal) на Главния прокурор на Специализираната прокуратура на Испания господин Алехандро Лусон Кановас, считано от 31.05.2021 година и влезнало в действие.

В хода на инспекцията по така наречения случай „ Барселонагейт " против мен в никакъв случай не са били повдигани обвинявания и не са предявявани финансови, данъчни или каквито и да е било други законови искания от страна на испанските управляващи.

Такива няма и против нито едно физическо или юридическо лице, чиито имена бяха " напоително " тиражирани от разнообразни медии.

Нещо повече, част от медийно публикуваните имена включително и на политици, даже не участват в инспекцията, което не попречи да " участват " в медийни и политически спекулации, в които беше забъркано и моето име в продължение на две години ", написа предприемачът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР