Исламабад, Пакистан – Високопоставен служител на Държавния департамент на Съединените

...
Исламабад, Пакистан – Високопоставен служител на Държавния департамент на Съединените
Коментари Харесай

Преди изслушването в Конгреса САЩ се тревожат за „злоупотребата с изборите“ в Пакистан

Исламабад, Пакистан – Високопоставен чиновник на Държавния департамент на Съединените щати разказа опасенията на Вашингтон по отношение на „ злоупотребите и насилието по време на изборите “ в подготовката за общите избори в Пакистан предишния месец в писмени показания, показани ден преди чуване в Конгреса за връзките сред двете народи.

Доналд Лу, помощник-държавен секретар по въпросите на Южна и Централна Азия, сподели, че администрацията на президента Джо Байдън е идентифицирала поредност от „ нередности “ при провеждането на изборите на 8 февруари, до момента в който той акцентира значимостта на връзките сред Вашингтон и Исламабад.

Подкомисия на комисията по външни работи в Камарата на представителите на Съединени американски щати организира чуване по отношение на „ бъдещето на демокрацията в Пакистан и връзките сред Съединени американски щати и Пакистан “ в сряда. Изслушването беше оповестено предходната седмица, откакто повече от 30 членове на Конгреса писаха на Байдън и държавния секретар Антъни Блинкен с молба да не при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР