Искрено се възхищаваме на много известни личности за красотата им,

...
Искрено се възхищаваме на много известни личности за красотата им,
Коментари Харесай

Как изглежда Ирина Шейк на 14 години

Искрено се възхищаваме на доста известни персони за хубостта им, само че постоянно сме се чудили дали от дребни са толкоз хубави, или с времето грозното патенце се е превръщало в лебед.

Тъй като сме виждали много фотоси на доста звезди в тийнейджърските им години, смеем да кажем, че множеството не наподобяват по този начин очарователно, както сме привикнали да ги виждам през днешния ден.

Ирина Шейк сигурно е едно от изключенията. Ето го и доказателството.
 Ирина Шейк, Рикардо Тиши и какъв брой близка с дизайнера е манекенката
Намери ли заместител на Брадли Купър Ирина Шейк

С кого интимничи моделът

Моделът реши да качи своя остаряла фотография в Instagram профила си, на която образно ни демонстрира, че в нейния случай грозното пате в действителност постоянно си е било лебед.

На фрагмента тя е още на 14 година и, явно, е все по този начин хубава. Може би малко по-обикновена и не чак толкоз ослепителна, колкото на стилните сцени и по кориците на списанията през днешния ден, само че въпреки всичко едно доста красиво момиче.

View this post on Instagram
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Apr 15, 2020 at 7:26am PDT

На фотографията отпреди 20 години тя театралничи до шадраван, облечена в къса жълта тениска и бледорозов панталон с висока талия. Не ни е мъчно да разберем за какво скоро след довеждане докрай на гимназията е привлякла вниманието на локален фешън сътрудник и за какво още на 18-годишна възраст с спечелила короната на Мис Челябинск.

View this post on Instagram
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Oct 23, 2019 at 5:55am PDT

А единствено за няколко часа фотографията събра хиляди лайкове и мнения от почитатели, които не пропуснаха да изкажат възхищението си.
 Ирина Шейк, Вито Шнабел и дружно ли са двамата
Това ли е новото гадже на Ирина Шейк

Любовта забрани не признава
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР