Искрено грижовните и съчувствени хора са рядкост в живота ни.

...
Искрено грижовните и съчувствени хора са рядкост в живота ни.
Коментари Харесай

4-те най-грижовни зодии

Искрено грижовните и съчувствени хора са необичайност в живота ни. Смисълът на тяхното битие се крие някъде отвън егото и личната им персона, те желаят да създадат света по-добро място. Има няколко знака от зодиака, чиято природа оказва помощ на човек да забележи другите и техните потребности, написа actualno.com.

Риби

Знакът Риби в астрологията се свързва с състрадание и съчувствие. Рибите получават задоволство като вършат нещо за другите. Представителите на този знак са тези, които се отхвърлят от всичко, когато би трябвало да оказват помощ на някого. Дори в случай че за това те не получават нито признателност, нито премия. Силното въздействие на знака Риби в хороскопа прави човек извънредно приветлив. Всичко, което касае страданията на други хора, го удря в сърцето. За типичните представители на знака е мъчно да кажат „ не “, даже когато схващат, че отводът ще бъде по-мъдро решение - и доста хора се възползват. Често се случва Риби да оказват помощ на бездомните, да хранят бездомни животни, да се тревожат до сълзи от малтретирането на деца, екологични проблеми и други световни проблеми.

Рак

Подобно на Рибите, Ракът има мощна емпатия. Но в тази ситуация с Риби съчувствието и загрижеността за другите се простират надалеч отвън рамките на всекидневието им. А Ракът в това отношение, в противен случай, е фокусиран върху това, което е покрай него. Тоест Ракът е извънредно привързан към проблемите на своите родственици, другари и близки. Той усеща страстите им като свои. Ракът може да се тревожи за проблемите на другите даже повече от тези, чиито са самите проблеми. Представителите на знака са способни да се потопят в непознатата тъга толкоз доста, че ще насочат всичките си сили към грижа за страдащия, забравяйки за себе си, а Ракът не счита, че това е необичайно.

Козирог

В Козирог грижата се съчетава с разумност и надеждност. Винаги можете да разчитате на него, в случай че имате потребност от помощ. Ако Козирогът не може да помогне, той ще каже това непосредствено. Не обича да дава подправени очаквания. Въпреки известната изолираност и безчувственост, която постоянно се приписва на Козирог, той се преценява с останалите. Планирайки неща, в които други хора са забъркани с него, представителят на знака Козирог може да жертва удобството си в интерес на останалите. И в случай че приказваме за връзките му с околните, това е казусът, когато сътрудникът е деликатен, благонадежден и в това време непоказен. Козирогът се грижи за обичания си, защищава го от неволи и оставя всичко, което е направил за това зад кулисите.

Дева

Неочаквано основният перфекционист на зодиака е много грижлив. Ако Ракът, да вземем за пример, може да бъде наименуван „ грижовна майка “, то Дева е „ грижлив доктор “. Ако някой от околните ѝ се нуждае от помощ, Девата несъмнено ще отговори. Да, този знак обича, когато всичко му е от изгода. Но той също обича да съблюдава високи морални стандарти. Що се отнася до грижата за другите, Девата просто се заема и прави, като не изисква нищо в подмяна. Тя обича, когато всичко е наред. Обикновено хората със мощно въздействие на този знак в хороскопа в действителност не се поддават на страстите, мислят доста, демонстрират обич сдържано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР