Искате ли класически пример за това как Пепеляшка става Принцеса?

...
Искате ли класически пример за това как Пепеляшка става Принцеса?
Коментари Харесай

Бензинджията, който отмъсти на Роналдо

Искате ли типичен образец за това по какъв начин Пепеляшка става Принцеса? Ето го.

Левият халф-бек на Германия Робин Гозенс направи доста мощно усещане с играта си във втория мач на отбора от груповата фаза на Евро 2020 против Португалия.

Защитникът на Аталанта изцяло справедливо бе определен за състезател на мача при успеха над европейския първенец с 4:2. В суперсблъсъка Госенс се регистрира с гол и две асистенции за 62 минути, в които бе в игра.

Германецът обаче изминава много дълъг път, с цел да стигне до националния тим и да направи това фамозно показване против „ мореплавателите “.

Той претърпява още няколко неуспеха, които обаче не са свързани с футбола. След като кариерата на младия Робин върви тромаво и той не съумява да пробие в някой професионален тим, настоящият воин на Германия пробва да постъпи в академия, където да се образова за служител на реда. Желанието му обаче е отхвърлено, защото комисията по асортимент на фрагменти му споделя, че е неспособен за служител на реда. Причината – единият му крайник е по-къс от другия и това не му разрешава да стане страж на публичния ред.

По-късно, когато е на 17, Гозенс даже стартира работа в бензиностанция, където му заплащат по 5 евро на час. Именно тези конфликти с действителността трансформират доста погледа за света на футболиста и му оказват помощ да кали своя темперамент и да не се предава, макар компликациите пред него.

 Има индикативен случайпрез януари 2019 година и е обвързван със суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо.

След мач за купата сред Аталанта и Ювентус, Госенс се доближава до Роналдо и го пита дали може да си замени фланелката с него. Португалецът обаче е раздразнителен след загубата на неговия тим и даже не поглежда към германеца, а единствено му споделя ядосано „ Не “.

Гозенс е доста смутен, макар че съотборниците му му купуват фланелка на Роналдо и му я подаряват. Като същински немец, обаче, той не пада душевен след тази тежка обстановка, а вместо това продължава да играе все по-добре.

Сега Гозенс към този момент е облъчен от прожекторите. И на него в Германия и вм Европа към този момент гледат по различен метод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР