Искате да разберете какво ново ви очаква на любовния фронт

...
Искате да разберете какво ново ви очаква на любовния фронт
Коментари Харесай

Най-точният любовен седмичен хороскоп от 22 до 28 август

Искате да разберете какво ново ви чака на любовния фронт през идващата седмица? Ето какви страсти и прекарвания ще донесе тя на всеки знак от зодиака съгласно прогнозите на астролозите.

Овен

Скъпи Овни, тази седмица ще се носите на вълните на любовта. Ще се чувствате по-щастливи от всеки път до обичания си човек. Необвързаните имат огромен късмет да срещнат мечтаната половинка. Но в случай че към момента не сте подготвени за сериозна връзка, тогава можете просто да флиртувате.

Телец

Ако сте напрегнати на работното място, в този момент е моментът да си вземете отмора и да се уедините с обичания човек. Иначе рискувате вашата нервност и прочувствени прояви да разклати връзката ви. Бъдете по-толерантни към желанията на колегата си. Очаква ви сантиментална изненада.

Близнаци

Възможно е да се окажете в центъра на любовен триъгълник. Слушайте интуицията си – тя е компас, който ще ви покаже верния път и ще ви помогне да решите кого да изберете, с цел да изградите мощна и щастлива връзка. Имате всички шансове да срещнете огромната обич.

Рак

Очаква ви ненадейно запознанство и покана за сантиментална среща. Някой ще притегли вниманието ви като магнит. Същото ще изпита и той към вас. Обвързаните ги чакат напрегнати моменти. Само търпението и мъдростта могат да спасят обстановката.



Лъв

Ако има известно напрежение сред вас и колегата ви, поговорете с обичания си. Не изпадайте в крайности и проявете схващане към отсрещната страна. Необвързаните не трябва да прибързват. Преценете деликатно индивида, който е дръзнал да разтупти сърцето ви.

Дева

Очакват ви доста положителни страсти в сантиментален проект. Приемете поканата за среща. Огледайте се, някой скрито въздиша по вас. Вслушайте се в гласа на сърцето си. Звездите ви дават обещание вълнуващи прекарвания.

Везни

Не влизайте в непотребни разногласия с половинката. Няма основателни аргументи за спор сред вас. Обърнете внимание на обичания. Може би в последно време той се усеща уединен. Ново вълнуващо запознанство чака необвързаните.

Скорпион

Покажете любовта си към индивида до вас. Ако възникне спор, добре е бързо да разрешите всичко. Запазете успокоение. Чудесно време да останете сами. Необвързаните имат късмет да срещнат любовта.

Стрелец

Очакват ви съществени промени в персоналния живот. Човекът, към който сте били неутрални, ще ви съобщи благосклонността си. Признанието му мощно ще ви развълнува. Ще излъчвате магнетичен сексапил. Необвързаните ще срещнат човек, който ще допре сърцето им.

Козирог

Една вечер, прекарана отвън дома, ще ви донесе освен позитивен заряд, само че и късмет за освен това. Някой може да се влюби в усмивката ви. На любовния фронт ви чака гърмеж от сантиментални страсти и прекарвания.

Водолей

През тази седмица обърнете повече внимание на обичаните си хора. Покажете любовта си. Ако има зародил спор, разрешете го последователно. Ако сте необвързани, имате огромен късмет някой да плени сърцето ви. Възможно е да се влюбите изцяло ненадейно.

Риба

Периодът ви носи нови запознанства и приятни вълнуващи прекарвания. Но не бързайте с любовните самопризнания. Това е превъзходен миг да останете уединено със себе си и да си отговорите на въпроса от какво тъкмо имате потребност. Най-хубавото за вас занапред следва.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР