Искате да промените съдбата си? Тогава се запознайте с духовните

...
Искате да промените съдбата си? Тогава се запознайте с духовните
Коментари Харесай

Ето духовните закони, които трябва да спазвате, за да сте успели и хармонични личности

Искате да измененията ориста си? Тогава се запознайте с духовните закони и ги спазвайте.

Ще бъдете изумени от резултата!

Всичко физическо в този свят съществува като разследване от това, което се случва в духовния свят. Има избрани закони, по които всичко се движи и живее. Дали знаете за тях, или не, вярвате в тях или не, те съществуват, действат и непрекъснато ви въздействат без значение от желанията ви.

ЗАКОН ЗА СЕЕНЕТО И ЖЪТВАТА

„ Не се лъжете, Бог не е за подиграване. Каквото посее човек, това ще и да пожъне “ (Библия, Галатяни, 6:7).

Това е един от най-важните и основни духовни закони. Той е прочут още като „ закон за повода и следствието “.

Каквото и да създадем или да кажем, то безусловно ще се върне към нас. И няма различен вид. Ако непрекъснато сеете негатив измежду хората, в живота, към самия себе си, очаквайте същата годишна продукция. Но в случай че желаете благополучие, мир и обич, носете всичко това в заобикалящата ви среда. И обезателно ще ги пожънете!

А най-удивителното е, че израсналият плод постоянно ще е по-голям по размери от посятото семенце. Подарете на някого усмивка и ще получите положително въодушевление за през целия ден. Ако пожертвате и стотинка, обезателно ще ви се върнат неведнъж по-големи финанси. Това работи! Просто би трябвало да внимавате какви семена сеете както на прочувствено, по този начин и на физическо равнище.

ЗАКОН ЗА СЪТВОРЕНИЕТО

„ И Бог сътвори индивида по Свой облик, по Божий облик “ (Библия, Битие, 1:27).

Бог е Творец на хората. И у всеки човек Той е вложил способността да твори. Първо създавате нещо в мислите си, а по-късно то минава във физическия свят. Измисляте нещо, обмисляте концепцията и я въплъщавате с материални способи.

Затова е доста значимо да следите защо мислите.

Според проучвания денем в главата на индивида минават към 10 000 мисли! Кои от тях ще употребявате за съзидание и създание, потребно за себе си и за света? Или непрекъснато ще превъртате в главата си негатив и ще се чудите за какво в живота ви има единствено провали? Мислете положително и получете своята прелестна действителност.

ЗАКОН ЗА СМИРЕНИЕТО

„ Бог се противи на горделивите, само че дава берекет на смирените “ (Библия, Яков, 4:6).

Понякога, с цел да вървите напред, би трябвало просто да се примирите и да се успокоите. Често само неподвижен идва вярното решение и посоката на по-нататъшния ви път.

Често в гонене на някаква цел се раздаваме изцяло, борим се, вървим против всички и всичко, само че в резултат… изгаряме – и физически, и прочувствено, без да реализираме даже и стотна част от мечтаното. Невъзможно е да се реализира всичко и постоянно – това е горделивост и пустославие. Такива хора в живота не получават Божията поддръжка. Примирете се с това, че не сте всемогъщи, и ще получите берекет (т.е. несправедливо добро) Свише в живота си.

ЗАКОН ЗА БЛАГОДАРНОСТТА

„ За всичко благодарете, тъй като това е Божията воля “ (Библия, Солуняни, 5:18).

Събудили сте се сутринта здрав? Благодарете! Имате покрив над главата, храна и сте обезпечени? Прекрасно! Имате милион и фантазиите ви се сбъдват? Отлично! Но даже и нещо да не върви както би трябвало, намерете защо да сте признателни. Научете се да намирате щастието в дребните неща! Това ще ви поддържа в сложни времена и ще ви помогне да преживеете с минимални загуби на нерви.

ЗАКОН ЗА ЛЮБОВТА

„ Обичайте враговете си, благославяйте тези, които ви кълнат, правете положително на тия, които ви ненавиждат, и молете се за тия, които ви гонят “ (Библия, Матей, 5:44).

Това е МНОГО мъчно! Понякога даже наподобява НЕВЪЗМОЖНО! Но даже не можете да си визиите какви чудеса се случват, когато откровено се стараем да даряваме положително на тези, които не са го заслужили даже един път!

ЗАКОН ЗА ПРОШКАТА

„ Прощавайте, и ще бъдете простени “ (Библия, Лука, 6:37).

Силата на прошката е една от най-могъщите. Прощавайки на този, който действително ви е обидил или наранил, вие сваляте бремето, което ви пречи да продължите напред и да бъдете щастливи. Има забележителна фраза: „ Ако не простиш, все едно си изпил чаша с отрова и чакаш по кое време ще почине твоят противник „. Колко тъкмо! На кого му е по-зле – на вас или на този, на който не можете да простите? Случва се да таите засегнатост към някого, а той въобще да не подозира за това и да си живее щастливо и нехайно. Простете и живейте щастливи и свободни.

ЗАКОН ЗА ВЯРАТА

„ Вярата е реализиране на предстоящото и убеденост в невидимото “ (Библия, Евреи, 11:1).

И по този начин, това, което очаквате в живота си, в това и вярвате. Много е просто. Очаквате, че ще ви уволнят, ще се разболеете, ще настъпи рецесия, ще се разделите с обичан човек? Поздравления! Това е вашата религия! Уверени сте, че ви чака печеливш бизнес, ще се осъществен фантазиите ви и ще оздравеете скоро? Отлично! Вие вярвате в това. А е казано: „ За вярващия всичко е допустимо! „.

Така че очаквайте хубавото и бъдете сигурни, че всичко ще бъде отлично. И получете това „ отлично “ в живота си.

Инфо: stresovital.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР