Искате да отслабнете и да се отървете от някое и

...
Искате да отслабнете и да се отървете от някое и
Коментари Харесай

10 свежи салати за тънка талия

Искате да отслабнете и да се отървете от някое и друго ненужно килограмче? Тогава е време да заложите на по-леките храни като да вземем за пример салатите. С тяхна помощ ще имате тънка талия и слаба фигура сигурно. Но какви салати би трябвало да ядете?

Ето 10 свежи салати за тънка талия!

Салата с киноа

 Салата с киноа за тънка талия

Семето киноа съдържа в себе си голямо количество потребни субстанции, богато е на протеини, не съдържа глутен и още редица позитивни характерности.

Салата със спанак

Всички зеленолистни растения са извънредно потребни за организма. Любимият спанак въздейства доста позитивно на храносмилателната система. Можете да го опитате като част от една вкусна салата от спанак с портокали.

Салата от марули

Подобно на спанака, марулята не съдържа съвсем никакви калории, едвам 15 на 100 грама, и е добър източник са на витамини, калций, магнезий и др.

Салата със зеле

 Зелевата салата е диетична

Зелето е доста потребно и доста ниско калорично. То засища за дълго време, хранително е и доста потребно.

Салата с цвекло

Т.нар. витаминозна салата - цвекло, моркови, ябълки - идеална композиция на салата за тънка талия. Може да добавите и някакви ядки като белени слънчогледови семки, бадеми и др.

Салата със сирене

 Салата със сирене за тънка талия

Когато се поръсва с сдържаност, нискомасленото сирене оказва помощ на хората да поддържат здравословно тегло, да изгарят мазнини и да бъдат по-малко гладни, тъй като това е богат източник на калций, който оказва помощ за освобождението на мазнините.

Салата с месо

 Салата за намаляване с риба

Независимо дали сте избрали пиле или сьомга, ще освободите мазнините и ще се почувствате по-заситени. Придържайте се към здравословен размер за сервиране, с цел да поддържате калориите под надзор.

Салата с авокадо

Авокадото в последно време стана доста съвременно, само че също така този плод е извънредно потребен, защото съдържа доста потребни мазнини, а и ни оказва помощ да отслабваме.

Салата с чери домати

 Салата с чери домати е супер за талията Снимка: Ирина Андреева Jolie

Доматите са богати на антиоксиданти и доста витамини. Те съдържат и въглехидрати, тъй че ще ви заситят. Ако ги съчетаете с различен зеленолистен зарзават или нискомаслено сирене, още по-добре.

Салата със семена

Каквито и семена да изберете, няма да сбъркате - те са идеални за тънка талия.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР