Искате да имате хубаво дупе? На този реторичен въпрос се

...
Искате да имате хубаво дупе? На този реторичен въпрос се
Коментари Харесай

Няколко трика за хубаво дупе

Искате да имате хубаво дупе? На този реторичен въпрос се дава отговор елементарно, само че за хубаво плътно дупе се изискват много неща, които трбява да измененията в ежедневният си живот. Пластичните интервенции също оказват помощ, само че не всички имат кураж и средства за тях.

Ето някои препоръки:

Ваше решение е дали желаете да се подложите на интервенция или с неизменност, диета, гимнастика и масаж да постигнете мечтаното дупе. Няколко са разновидностите.

Масажът е общоизвестно средство, помагащо за отстраняването на най-големия зложелател на красивото дупе - целулита. Учените предлагат изсъхнал масаж с четка от натурален косъм, която би трябвало да се употребява до зачервяване на кожата. В началото използвайте по-мека четка, до момента в който свикнете, само че в следствие е добре да преминете към четка с по-твърд косъм. След привършване на разтриването, намажете щедро с крем.

Следващият значима причина е диетата. Ограничете малко храната, забравете за висококалоричните артикули, мазнините и консервираните храни. Хранителният ви режим би трябвало да съдържа субстанции, богати на целулоза, като най-полезни са целината, морковите и цвеклото. За препоръчване е да намалите колкото се може солта, захарта, кафето и алкохола.

Секси формите не се реализират и насмалко извършения. Ако не ви се бяга в парка или не ви се върви на фитнес, то 3-4 раздвижващи извършения ще спасят ситуацията. Пуснете си музика, вземете гиричките и няма да усетите по какъв начин ще изминат 30-те минути, които инструкторите предлагат да отделяте всекидневно за фигурата си. Надъхвайте се мислейки си за лятото и плажа, когато ще оберете овациите, а завистливите мързеланковци, единствено ще цъкат с език след вас. Ако всичко това ви се коства непостижимо... лягайте под ножа и изхарчете парите си.

С помощта на лифтинг конците също има вид за хубаво дупе. Те могат да костват 3-4 хиляди лв. и трайността им къса. Конците може да се скъсат...

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР