Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме ноу-хау.“ Това е

...
Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме ноу-хау.“ Това е
Коментари Харесай

Дават ноу-хау за бизнес на форум в Пловдив

Искаш бизнесът ти да пораства? Ние имаме ноу-хау. “ Това е тематиката на информативен бизнес конгрес, който ще се организира на следващия ден в Пловдив. Проявата се провежда от Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР) в партньорство с Министерството на стопанската система и община Пловдив.

Експерти от Министерството на стопанската система ще срещнат участниците с акцентите в Иновационната тактика на страната и Националната тактика за подкрепяне на дребни и междинни предприятия (МСП) на Министерството на стопанската система. Ще бъдат показани и новите моменти в двете тактики за идващия рамков интервал 2021–2027 година и за опциите за подкрепяне на бизнеса посредством Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 “.

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия ще показа ограниченията за поощряване на конкурентоспособността на МСП и опциите за поддръжка на дребния бизнес посредством новата Европейска асоциация на организациите за поощряване на търговията. Българската организация за експортно обезпечаване ще изясни по какъв начин експортьорите и търговците на локалния пазар могат да застраховат вземанията си при работа на отсрочено заплащане.

От община Пловдив ще показват начинания на общината за увеличение на вложенията в района и подкрепяне на бизнеса. В края на форума е очакван спорен панел, в който присъстващите представители на бизнеса да опишат за провокациите, които срещат в всекидневието си и да потърсят разговор с институциите, от които зависи решаването на проблемите им.

Събитието ще открие зам.-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов. То започва в 9,30 ч. в огромната заседателна зала на Дома на културата „ Борис Христов “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР