Искаме сериозен разговор за начина, по който работи наказателната ни

...
Искаме сериозен разговор за начина, по който работи наказателната ни
Коментари Харесай

Карлос Контрера категорично за смъртното наказание и химическата кастрация

Искаме сериозен диалог за метода, по който работи наказателната ни система. Ефектът от прилаганите присъди се вижда. Има недостиг на правдивост, което отключва яд, а той знаем до какво води.

За мъчителни убийства се получават едни леки присъди. Трябва да убедим обществото за едни по-тежки санкции, като смъртното наказване и химическата кастрация. Това съобщи общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера в утринния блок на Нова телевизия.

“Случаите в Негован и в Сотиря постановат ограничения. Да се върне смъртното наказване няма да е в трендовете на наказателните процедури по света “, разяснява още по тематиката Николай Беров, юрист.

“Не е обикновено да се постановат такива ограничения на 17-18 годишни нестабилни младежи. Нека има химическа кастрация, само че с най-малко на възрастта – 22-23 години”, сподели още той.

"Въпросът е дали одобряваме концепцията за химическата кастрация. В Съединени американски щати имаше такава процедура ", добави Контрера.

"Основен принцип в наказателното право е всяко наказване да бъде строго самостоятелно ", разкри юрист Беров.

"Твърде доста се либерализирахме последните години ", безапелационен бе общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

"По-строгите санкции възпират тежките закононарушения против личността ", приключи Николай Беров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР