Искаме Кирил Петков да защити националния интерес на България на

...
Искаме Кирил Петков да защити националния интерес на България на
Коментари Харесай

Петър Москов: Премиерът да защити националния интерес

" Искаме Кирил Петков да отбрани националния интерес на България на срещата на НАТО, тъй като Румен Радев пази съветския. " Това разяснява водачът на КОД Петър Москов.

" Българският народен интерес е да няма война, а по какъв начин защитаваш българския народен интерес, когато заставаш на страната на индивида, който възпламени тази война, а това е Путин. Не мога да поддържа човек, който възпламени района, а Русия ясно съобщи, че целият район е предмет на техни искания. Тези искания в Украйна доведоха до война. Това значи, че нашият район се гледат като нерешителен от целия свят в подобен нерешителен район никой не влага “, сподели още Москов.

Според него и посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова би трябвало да се отзове.

„ Ако това се случи, приказваме за отбрана на националния интерес, тъй като тази жена не инцидентно може да приказва по този метод единствено в България. Защото политиците в България, които взимат решенията, са склони да се преклонят пред волята на този, който им се коства по-силен, по-близък, по-опасен и по -платежоспособен сега. Някой споделя, че отзоваването на Митрофанова би било заемане на прекомерно позиция по отношение на спорове в Украйна и би означавало война с Русия. Как 28 страни вършат това, значи ли, че те са оповестили война на Русия, само че това не може да се каже в техните страни, тъй като следва експулсиране “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР