Искаме изява и на летните сцени, казва Марияна Арсенова, директор

...
Искаме изява и на летните сцени, казва Марияна Арсенова, директор
Коментари Харесай

“Семейство Адамс” ще изненада публиката

Искаме изява и на летните подиуми, споделя Марияна Арсенова, шеф на Музикалния спектакъл в особено изявление за вестник " СТАНДАРТ " Мюзикъли се слагат при нас повече от 58 години Имаме дългогодишни обичаи с компанията на сър Уебър От лекарско семейство съм, само че музиката е в гените ми Вдъхновяват ме две неща - сцената и любовта
 
- Г-жо Арсенова, споделете ни какво могат да чакат феновете от новата музикална режисура " Семейство Адамс "? Кога тя ще бъде реалност и къде ще бъде първата изява?
- Хората, които виждат с повдигането на завесата блясъка на сцената, в действителност не знаят, че процесът, предшестващ премиерата, е доста дълъг, комплициран и нерешителен. Процесът по договаряне на авторските права е деликатна материя. За първи път си разрешаваме да повдигнем завесата на идни заглавия, преди да " държим в ръка " подписан контракт. Огромното ни предпочитание в тези тежки времена е да зарадваме нашите фенове и да поддържаме желанието им да чакат нови и забавни превъплъщения на нашата сцена.
- Защо се постановиха 2 години договаряния, с цел да се реализира въпросният мюзикъл? Каква беше цялостната обстановка при договарянето?
- Кореспонденцията продължава дълго, защото с компанията, притежател на авторските права, нямахме открит контакт до този миг. Преговорите за правата се възобновиха още веднъж в края на предходната година. По време на пандемията през месец март бяхме прелестно сюрпризирани, когато получихме питане, дали към момента, в изискванията на пандемия, продължаваме да демонстрираме интерес към мюзикъла и ние изрично потвърдихме това. С неспокойствие чакаме контракт, с който Музикалния спектакъл да получи правата за слагането на " Семейство Адамс " за първи път в България. Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР