Искам да призова моите сънародници циганите от кварталите Факултета и

...
Искам да призова моите сънародници циганите от кварталите Факултета и
Коментари Харесай

Киро Японеца към ромите: Спазвайте реда и карантината!

" Искам да прикани моите сънародници ромите от кварталите " Факултета " и " Филиповци " да съблюдават ограниченията, които наложи военачалник Мутафчийски, началник на Националния действен щаб. Циганите би трябвало да извършват разпорежданията на полицията и жандармерията, които са изпратени в двата квартала, с цел да опазят живота им и да съблюдават за реда ".
Това съобщи пред БЛИЦ Кирил Киров - Киро Японеца във връзка растящото напрежение във " Факултета " и " Филиповци ", където сега има 50 инфектирани с ковид.

" Нека моите сънародници да знаят, че Господ не е пожалил даже сина си Исус Христос, който е бил разпнат на кръста. Господ е направил това в името на всички нас, с цел да възкръснем един ден в Рая. Циганите са християни и би трябвало да осъзнаят, че Господ е разпънал на кръста всички несгоди и грехове включително корена на ковид и безработицата.

Животът е най-голямата берекет и най-висшата полезност. За това хората би трябвало да се смирят и да се вслушат в препоръките на Националния действен щаб, който си прави работата в името на спасяването на човешките животи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР