Искам да предупредя пенсионерите, че вероятността да не си получат

...
Искам да предупредя пенсионерите, че вероятността да не си получат
Коментари Харесай

Ще има ли по-високи пенсии през юли? Гьоков притеснен

Искам да предупредя пенсионерите, че вероятността да не си получат увеличените пенсии на 1 юли е огромна. Това сподели общественият министър Георги Гьоков по Нова телевизия. Повишението с 10% и добавката от 60 лева са минали в обществената комисия в Народното събрание.

Имам терзание, че във вторник, когато бюджетът на Държавното публично обезпечаване влезе в пленарна зала и на някои народни представители им замирише на избори и някой реши да прави на инат, ще стане ужасно, сподели още Георги Гьоков.

Според него има 50% възможност новите пенсии да се забавят и да бъдат изплатени сред 7 и 20 юли. Ние в министерството и специалистите от Национален осигурителен институт сме си свършили съвършено работата, всичко зависи от софтуерното време, сподели още Гьоков. Той планува актуализацията на парите на възрастните хора от 1 октомври. Тогава обаче се предвиждало въвеждане на правдивост - доближаване на новите и старите пенсии.  Тогава междинното нарастване за 750 000 пенсионери ще е с 15%, посочи министърът.

България не дава оръжие на Украйна, Омръзна ми този проблем да се върти в общественото пространство. Който твърди нещо, да покаже документи, сподели още Георги Гьоков и акцентира, че този въпрос въобще не е на дневен ред.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР