Искам да поздравя гражданите на Пловдив. Открил съм стотици пречиствателни

...
Искам да поздравя гражданите на Пловдив. Открил съм стотици пречиствателни
Коментари Харесай

Журналист се вледени, след като Бойко побесня: Не ви ли е срам? Няма да си го причиня!

Искам да поздравя жителите на Пловдив. Открил съм стотици пречиствателни станции в България – съвременни и хубави, само че в Пловдив постоянно са най-модерни. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Пловдив. 

„ Това насреща е метан станция. 20 хиляди тона боклук са детонирани в почвата. Това, което ви мирише, се трансформира в сила, която движи пречиствателната станция. Това е голям план за 120 милиона – от последните неща, които вършихме. Зико, няма да има какво да откривате в идващите години, тъй като не се работи “, обърна се той към кмета на града под тепетата.

Борисов разяснява и настоящата политическа конюнктура.

Всички партии още на изборите са заявили какво могат и какво не могат да вършат. Не виждам смисъл да го преповтарят всеки ден. В политическата рецесия би трябвало само разсъдък. Да има държавно управление и да има парламент. Парламентът за наслада работи. Взел съм Делян Добрев, тъй като има прогрес по много тематики. Правим обединения с големи болшинства. Най-малкото поради Народното събрание би трябвало да има време да се свършат много неща “, сподели той.

„ Без нерви и без его да работим, без значение в кого е мандата. Вчера дадох формула. Това е голям прогрес. Може да се изготви документ, да се сложат министри, които не нервират никого, както тези в служебния кабинет, да се работи 1-2 месеца и след това е ясно, че се отива на избори. Ако е в този момент, няма да се случи нищо повече от това, което се е направило в този момент. Ако изборите са след няколко месеца, ще има повече изгода “, изясни Борисов.

Според него този вид не ощетява никого и не привързва никого към други политически партии.

„ Асен Василев направи доста бюджети и беше отказал на КТ Подкрепа да се покачват приходите. Ние подкрепихме бюджета в кабинета Петков. Подкрепата на бизнеса беше напълно поискана от ГЕРБ. За месец кое се промени, че към този момент бюджета, който Василев е внесъл, се промени? След като бюджетът на Василев не може да издържи повече от месец, би трябвало ли отново да е финансов министър. С 200 гласа подкрепихме бюджета. Защо не е бил сметнат като хората тогава? Не са имали 16-те си точки? Какво се промени? Защото е предизборно и желаят да си купят гласове ли? Кое се промени в този момент? Имат гласовете ни, с цел да отворят бюджета, само че би трябвало документ, написан от водачите “, безапелационен е Борисов.

Той съобщи, че срещата БСП-ГЕРБ е предходна добре и от левицата имат рационални оферти.

„ Добрев пресметна в колата, че единствено от това, което сме създали като саниране, сме икономисали 1млн. киловат час и го изнасяме. Това е единствено един реактор на Марица. Кръгът се е затворил, като инвестицията е изплатена, а изгодата на жителите е голяма. Ето образец, който е еднообразно прекрасен за всички “, уточни водачът на ГЕРБ.

„ Падна цената на петрола и горивото и смятахме с Добрев. Всички партии се съгласиха, че левчето може да се смъкна. Все едно не са управлявали до през вчерашния ден “, сподели Борисов.

Той сподели, че ГЕРБ може да поддържа всичко в името на хората, само че не може да изясни по-късно за какво ще е подкрепил виновниците за рецесията да създадат същите бели.

„ Ако се подпишат авансово какво има право да прави държавното управление, написано, ще ги подкрепим в името на хората. Тръгнат ли да вършат нелепости ще бъдат свалени, тъй като няма да се цапаме в с тях. Не случиха на сътрудници. Слави ги смъкна. С Нинова се скараха. 200 хиляди гласоподаватели си потеглиха. Петков сподели, че никога не би трябвало да има присъединяване на ГЕРБ. С Движение за права и свободи същите полезности ли имат? „ Възраждане “ желаят референдуми. В такава обстановка би трябвало да има ексцентрично решение “, изясни Борисов.

Попитан дали би желал да бъде още веднъж министър председател, той отговори прочувствено: „ Няма да го причиня повече нито на себе си, нито на партията. В една демократична страна излиза ръководителят и споделя: „ Арестувам моя конкурент “. И вие говорите за правова страна. Не ви ли е позор? Не те ли е позор? Идва у нас, бременна жена. Не те ли е позор като публицист? Или не си? Извинявай за тона, доста ми е вътрешно. Нищо общо за вас “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР