Искам да питам опонентите, техните поддръжници: защо допуснаха от всеки

...
Искам да питам опонентите, техните поддръжници: защо допуснаха от всеки
Коментари Харесай

Изумителна реч на Борисов! Стресиращо предупреждение

Искам да запитвам съперниците, техните поддръжници: за какво позволиха от всеки литър гориво да ви взимат лев от джоба. Тук става въпрос за милиарди, взети от вашите джобове.

Обраха ли ви – обраха ви. Дори упрекнаха младежите от ГЕРБ, че са вдигнали горивата. Кой позволи веригите да ви ограбват сега, 70 ст. изкупуват хляба, на 1.50 лева го продават. Допускат това безредие 2 години. Това съобщи пред симпатизанти на ГЕРБ в Благоевград водачът на партията Бойко Борисов. 
-->
„ И в този момент някой си мисли, че след 2 април, тъй като са 7 партии и 77 придвижвания, с цел да изкарат колкото нас. И си мислят, че от 2 април си мием очите, сънят свършва и стартира всичко изначало. Няма по какъв начин. Дефицитът отиде някъде.

Висока инфлация, висок недостиг - няма еврозона. Всеки ден моргите ни са цялостни с трупове на бежанци. Не зная по какъв начин да ги погребат хората, къде да ги вършат. При нас – нула миграция. С тази миграция няма и Шенген. Това ни донесе Промяната “, съобщи водачът на ГЕРБ.

По думите му, ужасът на Демократична България ще пристигна след изборите поради популистите от Политическа партия.

„ Щели да вършат държавно управление на малцинството. Няма по какъв начин “, акцентира той. 

„ По-трудно не е било от в този момент. Бихме всички върхове. От отличници станахме най-слаби. Трябва готовност на целия народ, готовност на всички. Знаем по какъв начин да ви изведем от тази рецесия. Правил съм го три пъти “, означи Борисов. 

„ Асен Василев сподели, че ще прави надземно метро сред Казанлък и Стара Загора. Те не могат на Симитли да създадат пътя... Те ви лъжат, но по този начин готино ви лъжат. Много безапелационно лъжат. Договорили пет моста! Един понтон на Русе не можаха да създадат. Пет моста и четири автомагистрали на година, три тунела. И изясняват, изясняват. И хората седят и гледат и си викат - абе, те несъмнено могат ", означи още той.

„ Какво ще вършим, в случай че победим – това е главният въпрос, чийто отговор хората желаят да чуят, а кметовете чакат с неспокойствие да доправят някой пазар, учебно заведение, детска градина.  

Мисля, че ще се оправим. Омразата би трябвало да отстъпи място на градивност и съзидание “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР